KargaDoor in Corona tijden
Laat Je Horen!

KargaDoor in Corona tijden

Update 28-11-2021

Vanaf 28 november 2021 om 17.00 uur gaan nieuwe corona maatregelen in. Deze zijn belangrijk voor uw bezoek bij De Kargadoor:

  • De Kargadoor is geopend van 8.30 - 17.00 uur. Avondprogramma en verhuur wordt zoveel mogelijk verplaatst en anders geannuleerd. Houd hiervoor de website in de gaten.
  • Bij entree wordt je coronatoegangsbewijs gecontroleerd. Binnen houden we 1,5 meter afstand en heb je je mondkapje op. Zit je op je stoel? Dan mag je het mondkapje af doen.
  • Horeca sluit om 17.00 uur. 
  • Deze regels gelden in ieder geval tot 19 december 2021.

We hopen zoveel mogelijk programma te kunnen verplaatsen of op een andere manier door te laten gaan. Ticketkopers en volgers worden van wijzigingen zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

De Kargadoor is als theater verplicht de regels van de overheid te volgen. Dit betekent dat je ons pand alleen kunt bezoeken met een coronatoegangsbewijs. Binnen houden we 1,5 meter afstand en heb je je mondkapje op. Zit je op je stoel? Dan mag je het mondkapje af doen

Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs. Dit bewijs toon je bij binnenkomst in de vorm van een QR-code. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier. Om te controleren dat het coronatoegangsbewijs van jou is, moeten we je ook naar je legitimatiebewijs vragen.  

De Kargadoor wordt als cultureel-maatschappelijk podium bezocht door veel verschillende partijen. We mogen tussen deze partijen geen onderscheid maken. Dat betekent dat zowel bezoekers van verhuur, bezoekers van programma en kantoorhouders en hun bezoekers gecontroleerd moeten worden op hun toegangsbewijs. 

Om je collega's en bezoekers voor verrassingen te behoeden vragen wij je dit duidelijk aan hen door te geven en te communiceren op je website. Alvast bedankt voor je medewerking en tot snel bij De Kargadoor.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ