KargaDoor in Corona tijden
Laat Je Horen!

KargaDoor in Corona tijden

Update 16-02-2022

Versoepelingen zijn in zicht! De volgende regels gelden voor De Kargadoor:

Vanaf vrijdag 18 februari:

  • De Kargadoor hanteert weer normale openingstijden. We zijn van maandag t/m zaterdag van 8.30 - 23.00 uur geopend. Op zondag zijn we doorgaans gesloten.
  • Bij de deur worden bezoekers gevraagd, in ieder geval tot 25 februari, een coronatoegangsbewijs te tonen.
  • Binnen hoef je geen mondkapje op en hoef je geen 1,5 meter afstand te houden.
  • We werken, in ieder geval tot 25 februari, met vaste zitplaatsen.

Vanaf vrijdag 25 februari vervallen alle maatregelen.

De Kargadoor is als theater verplicht de regels van de overheid te volgen. Dit betekent dat je ons pand, tot 25 februari, alleen kunt bezoeken met een coronatoegangsbewijs.

Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs. Dit bewijs toon je bij binnenkomst in de vorm van een QR-code. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier. Om te controleren dat het coronatoegangsbewijs van jou is, moeten we je ook naar je legitimatiebewijs vragen.  

De Kargadoor wordt als cultureel-maatschappelijk podium bezocht door veel verschillende partijen. We mogen tussen deze partijen geen onderscheid maken. Dat betekent dat zowel bezoekers van verhuur, bezoekers van programma en kantoorhouders en hun bezoekers gecontroleerd moeten worden op hun toegangsbewijs. 

Om je collega's en bezoekers voor verrassingen te behoeden vragen wij je dit duidelijk aan hen door te geven en te communiceren op je website. Alvast bedankt voor je medewerking en tot snel bij De Kargadoor.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ