Expositie
Laat Je Horen!

Expositie

HUIDIGE EXPOSITIE

Jos Herder (1981) is een veelzijdige kunstenaar uit Utrecht. Hij werkt aan uiteenlopende projecten waaronder strips en 3D printing, maar potloodtekeningen blijven zijn favoriete uitingsvorm.

Jos geeft graag een draai aan de werkelijkheid. Hij neemt de wereld in zich op, vervormt en combineert elementen en zet het resultaat van zijn hersenspinsels met veel aandacht voor detail op papier. Organische vormen krijgen een nieuwe betekenis door ze in hoekige onderdelen op te delen zoals te zien is in de Cubeast serie. Nieuwe dieren en planten ontstaan door bestaande objecten te morphen: Paddenstoelen en bladeren worden libellen, sierlijke inktvissen groeien uit een landschap van vierkante koralen. Vreemde wezens, mechanisch uitziende onderdelen en de combinatie daarvan lijken een terugkerend thema.

website: www.josherder.nl

instagram: jos.herder

 

 

 

Exposeren? Aanmeldingen voor 2022 zijn open!

De barruimte van De Kargadoor wordt elke maand omgetoverd tot een expositieruimte met (vooral) 2D-werk. Wil jij je werk exposeren en denk je dat het goed bij De Kargadoor past?

Neem dan contact met ons op door te mailen naar pr@kargadoor.nl. Wij kijken of het werk bij de doelstellingen van De Kargadoor past en van voldoende kwaliteit is. Wie weet hangt jouw werk dan binnenkort aan onze muren! Een expositie hangt een maand, hier zijn geen kosten aan verbonden. In overleg kunnen we een opening organiseren.

 

 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ