Expositie
Laat Je Horen!

Expositie

HUIDIGE EXPOSITIE

Onverwachte Kunst - Expositie van talentontwikkelingsprogramma “In rap en roer”

In Rap en Roer is een ontwikkelingstraject voor cultuurmakers, gebaseerd op een Amerikaans onderwijsmodel voor ervaringsgericht leren. De expositie “Onverwachte Kunst” toont kunst van de makers van In Rap en Roer. De expositie vertelt in foto’s het verhaal van de deelnemers binnen het bijzondere ontwikkelingstraject in muziek, grafitti, mode en podiumkunst. “Onverwachte kunst” laat de bezoekers ook video’s zien en biedt podcasts om te beluisteren. De portretten zijn gefotografeerd door Claudia Kamergorodski en Richard Terborg.  

In Rap en Roer is een ontwikkelingstraject van Stichting InnerCircle dat sinds 2020 makers kansen geeft. De begeleiding staat open voor deelnemers die niet via de gebaande paden toegang hebben tot kunstvakonderwijs én voor mensen voor wie door maatschappelijke achterstanden de aansluiting met reguliere podia niet vanzelfsprekend is. Zij worden begeleid door coaches die eerder deelgenomen hebben in het programma en ingehuurde vakspecialisten. Deelnemers komen uit Utrecht, Almere, Lelystad en Apeldoorn. Via in Rap en Roer vinden zij naast intensieve begeleiding ook een interregionaal podium. Zo krijgt publiek de kans om kunst te zien, die je anders niet zou zien. 

Met de opening van de expositie worden ook de audities voor het nieuwe seizoen 2023/24 geopend. Wie komt kijken is dus ook welkom om een potentiële kandidaat voor te dragen.

Op zaterdag 4 februari is er vanaf 14:00 uur de gelegenheid het glas te heffen samen met de kunstenaars tijdens de opening. 


Exposeren? Aanmeldingen voor 2023 zijn open!

De barruimte van De Kargadoor wordt elke maand omgetoverd tot een expositieruimte met (vooral) 2D-werk. Wil jij je werk exposeren en denk je dat het goed bij De Kargadoor past?

Neem dan contact met ons op door te mailen naar pr@kargadoor.nl. Wij kijken of het werk bij de doelstellingen van De Kargadoor past en van voldoende kwaliteit is. Wie weet hangt jouw werk dan binnenkort aan onze muren! Een expositie hangt een maand, hier zijn geen kosten aan verbonden. In overleg kunnen we een opening organiseren.

 

 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ