Zaalverhuur Utrecht
Ruimte voor initiatief en overleg

Zaalverhuur Utrecht

Bent u op zoek naar een vergaderruimte of evenementlocatie in het centrum van Utrecht? Wilt u graag op een charmante en historische locatie overleggen, zonder hoge kosten te betalen? Dan hebben wij voor u de perfecte ruimte beschikbaar!

Aan de rechterkant vindt u meer informatie over de verschillende ruimtes die u bij ons kunt huren.

Waarom huren bij de Kargadoor?
- Een vergaderplek met maatschappelijk hart
- Steunen van culturele en maatschappelijke initiatieven
- Locatie in hartje Utrecht aan de historische Oudegracht
- Lage prijzen, al vanaf €59 per dagdeel!
Reserveer nu

Vergaderplek met maatschappelijk hart
De Kargadoor is een ontmoetingsplek waar mensen met verschillende achtergronden elkaar leren kennen en inspireren. Zo dragen wij actief bij aan sociale en maatschappelijke deelname.

Vergaderen met karakter aan de Oudegracht in hartje Utrecht. De Kargadoor is de ideale locatie voor een workshop, cursus of symposium. Een vergaderplek met een maatschappelijk hart.

De Kargadoor ontvangt geen structurele subsidie en is financieel onafhankelijk. De organisatie die veelal met vrijwilligers werkt genereert inkomsten uit zaalverhuur. Het winstoogmerk ontbreekt bij de stichting, met de opbrengsten uit verhuur ondersteunen wij cultureel maatschappelijke initiatieven. Door een ruimte te huren bij de Kargadoor steunt u deze initiatieven.  Lees hier meer over ons.

Onze ruimtes worden verhuurd voor zeer uiteenlopende bijeenkomsten zoals lezingen, vergaderingen, workshops, symposia, discussies en filmvertoningen. Ook is het mogelijk om bij ons feesten en partijen te organiseren. Rechts vindt u meer informatie over de verschillende ruimtes die wij verhuren. Daarnaast bieden wij ook voldoende faciliteiten, zoals flipovers, zaalversterking, gratis draadloos internet en beamers. Wilt u tijdens de bijeenkomst gebruik maken van catering, dan bieden wij diverse mogelijkheden.

Iedereen is welkom bij de Kargadoor en vanwege ons karakter ontvangen wij graag instellingen, groepen en organisaties met een sociaal-maatschappelijke of sociaal-culturele functie of doelstelling. Zo mogen wij onder andere de Vrije Academie, meerdere politieke partijen, Universiteit Utrecht en Gemeente Utrecht tot onze vaste bezoekers rekenen. Ook muzikanten en filmmakers kunnen bij ons terecht. Onze intieme werfkelder is een prachtige locatie voor kleinschalige concerten of filmvertoningen.

Bel ons gerust voor meer informatie: 030 - 23 10 377 of mail naar info@kargadoor.nl.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ