Vacatures
Ruimte voor initiatief en overleg

Vacatures

Vacatures:

Wil je nieuwe en interessante mensen ontmoeten, betrokken zijn bij een zelfredzaam cultureel podium en nieuwe kwaliteiten ontplooien? Ben je op zoek naar uitdaging en ontwikkeling? Dan is vrijwilligerswerk of een stage bij Kargadoor iets voor JOU!

De Kargadoor is een maatschappelijk betrokken cultureel podium voor nieuwsgierige bezoekers in het centrum van Utrecht. We bieden een podium voor comedy, debat, theater, lezingen, muziek, kunst en workshops. Onze medewerkers, vrijwilligers en bezoekers voelen zich thuis bij de Kargadoor en herkennen zich in de thema's die we aansnijden, de programmering die we opzetten en de doelgroepen die ons bezoeken.

Wij weten ons zonder subsidie prima staande te houden doordat we onze ruimtes verhuren voor zeer uiteenlopende bijeenkomsten. Vrijwilligers, stagiair(e)s en stafmedewerkers zetten zich dagelijks in om alle activiteiten soepel en optimaal te laten verlopen.

Word je hiervan enthousiast en wil je meedoen bij de Kargadoor?
Voor of achter de schermen, uitvoerend of organiserend, in de ochtend of toch liever 's avonds? Er zijn veel mogelijkheden!

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ