Over De Kargadoor
Laat Je Horen!

Over De Kargadoor

Laat je horen! De Kargadoor is een plek om te horen en gehoord te worden. Wij geloven dat Utrecht een podium nodig heeft om naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen. We zien de noodzaak maatschappelijke verschillen in de samenleving te overbruggen om samen verandering teweeg te brengen.

Al 60 jaar dient De Kargadoor als dé verbindende factor in de stad. We inspireren, verrijken en zetten aan tot nadenken door samen te werken met maatschappelijke organisaties en een broedplaats te creëren voor onafhankelijke makers. Dit doen we met ruim 40 vrijwilligers die uit alle hoeken van Utrecht samenkomen om de visie van De Kargadoor uit te dragen.

Die visie is: anders! Wij geloven in de doeners die durven en de stemmen die net wat anders laten horen. Met een divers maatschappelijk en cultureel programma bieden we deze verhalen een podium of stellen we kantoor- en vergaderruimtes beschikbaar om verhalen te laten ontwikkelen en te broeien. Het kan, bij De Kargadoor.

De Kargadoor biedt vast onderdak aan de Rechtswinkel, Kunstbende Utrecht, Utrecht in Dialoog, Stichting Vrijheidscolleges, LSZ, Stichting Peace Brigades International (PBI).

Missie en visie
Geschiedenis 
Erkend leerbedrijf 
Beleidsplan/jaarverslag 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ