Over de Kargadoor
Ruimte voor initiatief en overleg

Over de Kargadoor

De Kargadoor is een eigenzinnig cultureel en maatschappelijk podium voor een nieuwsgierig publiek aan de Oudegracht te Utrecht. De Stichting biedt o.a. een podium voor muziek, debat, lezing, workshops, film, theater, stand-up comedy en cabaret. Geheel zonder structurele subsidie. In de foyer zijn flexwerkplekken met gratis Wi-Fi en een maandelijkse kunstexpositie. In ons gezellige café is er gelegenheid om rustig apart te zitten om te overleggen of lekker samen een drankje te doen.

Vergaderen met karakter aan de Oudegracht in hartje Utrecht. Ook dat kan bij ons. De Kargadoor is de ideale locatie voor een workshop, cursus of symposium. Een vergaderplek met een maatschappelijk hart.

De organisatie die veelal met vrijwilligers werkt genereert inkomsten uit zaalverhuur. Door een ruimte te huren bij de Kargadoor steunt u het cultureel initiatief.

De Kargadoor biedt vast onderdak aan de Rechtswinkel, Acta Rechtshulp, Stichting Borderline, Utrecht International Comedy Festival LSZ en Stichting Peace Brigades International (PBI).

Missie en visie
Geschiedenis 
Erkend leerbedrijf 
Beleidsplan/jaarverslag 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ