Over De Kargadoor
Laat Je Horen!

Over De Kargadoor

Maatschappelijk en cultureel podium De Kargadoor biedt al 65 jaar een plek aan onafhankelijke makers en idealistische doeners. De Kargadoor gelooft in de kracht van de dialoog om tot verandering en verbinding te komen. Veel Utrechtse organisaties zijn al jaren kind aan huis in het historische pand aan de Oudegracht. Deze broedplaats biedt plek aan een uitgebreid programma met dialoog, debat, muziek, vertelkunst, comedy en beeldende kunst. In de organisatie werken ruim 35 vrijwilligers mee om de missie van De Kargadoor te realiseren.

Onze visie is: anders! Wij geloven in de doeners die durven en de stemmen die net wat anders laten horen. Met een divers maatschappelijk en cultureel programma bieden we deze verhalen een podium of stellen we kantoor- en vergaderruimtes beschikbaar om verhalen te laten ontwikkelen en te broeien. Het kan, bij De Kargadoor.

De Kargadoor biedt vast onderdak aan de Rechtswinkel, Kunstbende Utrecht, Utrecht in Dialoog, Stichting Vrijheidscolleges, LSZ, Stichting Peace Brigades International (PBI).

Missie en visie
Geschiedenis 
Erkend leerbedrijf 
Beleidsplan/jaarverslag 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ