Medewerkers
Laat Je Horen!

Medewerkers

ONTMOET TEAM KARGADOOR!

Esther Lubberding (Directeur): Esther staat aan het roer van de Kargadoor en is verantwoordelijk voor de dagelijks leiding, het programma en de financien.

Esther: “De Kargadoor is een plek voor ontmoeting en kennismaking met cultuur en maatschappelijke thema’s. Zo’n plek in Utrecht is meer dan ooit nodig in een verder polariserende maatschappij. Ik wil graag een bijdrage leveren aan deze verbindende plek waar het publiek reflecteert, leert en geniet.”

Peter Pot (coördinator Vloer): Samen met Maud en Paula vormt Peter 'Team Vloer'. Alle zaken in en rond De Kargadoor zoals de bar, de zalen én het wel en wee van alle vrijwilligers valt onder zijn verantwoordelijkheid. 

Maud Haanstra (medewerker pr en programma): Samen met Peter, Arielle en Paula vormt Maud 'Team Vloer'. Alle zaken rond publiciteit van de Kargadoor én het wel en wee van alle vrijwilligers valt onder haar verantwoordelijkheid.

Arielle Keyser (medewerker Vloer): Samen met Peter, Paula en Maud vormt Arielle 'Team Vloer'. Alle zaken in en rond De Kargadoor zoals de bar, de zalen én het wel en wee van alle vrijwilligers valt onder haar verantwoordelijkheid. 

Paula Verzuu (medewerker Vloer): Samen met Peter, Arielle en Maud vormt Paula 'Team Vloer'. Alle zaken in en rond De Kargadoor zoals de bar, de zalen én het wel en wee van alle vrijwilligers valt onder haar verantwoordelijkheid. 

En uiteraard: zonder vrijwilligers geen Team Kargadoor! De vrijwilligers vormen de kern van de Kargadoor, en houden onze al vele jaren fantastisch draaiend.

Het bestuur van De Kargadoor bestaat uit:

Jeroen Schmaal (voorzitter): Business Development Manager bij Sunvest B.V
Twan Zeegers (penningmeester): Advies en Interimmanager voor Vastgoed, Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening
Bernadine Ypma (algemeen bestuurslid): Directeur cultuurcentrum Parkvilla
Yvonne Nobel (secretaris): Communicatie- en projectmedewerker
Chiomara Wilrycx (algemeen bestuurslid): Bedrijfsleider bij TivoliVredenburg

Programmaraad:

Margit Vegh (directeur Duurzame Week)
Myrthe van der Boom (curator & fondsenwerving Van Der Boom Online)
Zayira Graves (Kunst & Economie HKU)
Sabine Meulenbeld (Specialist Seksuele Souvereiniteit)

   

Jongerenambassadeurs: Eef van Hees, Zayira Graves, Hedwich van der Velde, Salma El Marnissi, Lotte Lammers

inloggen voor medewerkers


Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ