Maatschappelijk
Laat Je Horen!

Maatschappelijk

Het Roer Om!

Tijdens het seizoen 2021/2022 wil De Kargadoor zich nog meer op het maatschappelijke programma concentreren. We organiseren daarom veertig evenementen waar culturele makers, maatschappelijke initiatieven en het publiek in gesprek gaan over actuele thema's en onderwerpen. Hiermee willen we gesprek in Utrecht op de kaart zetten en mensen verbinden, verrijken en vermaken. Benieuwd? Houd onze agenda in de gaten!

Dit project wordt gesteund door:

     

 

De Kargadoor is een plek om te horen en gehoord te worden. We willen inspireren, verrijken en aanzetten tot nadenken maar vooral, activeren en verbinden. Hoe? Door cultuur en maatschappij te verbinden in evenementen met dialoog, discussie en maatschappelijke onderwerpen zoals duurzaamheid, gelijke rechten en (mentale) gezondheid.

Vaste partners van De Kargadoor:

Gesprek - Stichting Utrecht in Dialoog is sinds 2019 maandelijks te vinden bij De Kargadoor met dialogen in kleine groepen. Verschillende onderwerpen, verschillende mensen; interessante gesprekken en ontmoetingen!

 

Interview - College Tour, maar dan Utrechts! Utrecht College Tour ontvangt iedere per maand bekende, interessante gasten uit verschillende velden voor diepgaande interviews. Voor studenten, door studenten!

 

 

Podcast - Regelmatig verwelkomen wij de crew van de Africast podcast om hun podcast in de Kargadoor op te nemen. De Africast is een podcast over geschiedenis, politiek en ondernemen in Afrika. Beluister de afleveringen hier!

Maatschappij - Elk jaar op Tweede Kerstdag bij De Kargadoor: Maria's Kerst-in. Een evement, georganiseerd door vrijwilligers, voor dak- en thuislozen van Utrecht.

 

 

 

 

De Kargadoor werkt ook regelmatig samen met:

                                             

 

 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ