Cultuur
Laat Je Horen!

Cultuur

Laat je horen!

De Kargadoor is een plek om te horen en gehoord te worden en hoe beter je stem te laten klinken dan op een intiem podium. Elke week veranderen de Grote Zaal en de toffe werfkelder in podia voor jonge makers, vaste bewoners van De Kargadoor en creatievelingen van allerlei soorten en maten. Dit is hoe we de cultuur in ons cultureel-maatschappelijke podium stoppen!

Elke maand te zien bij De Kargadoor:

       Elke dinsdag, vrijdag en zaterdag comedy! Op dinsdag vindt de Open Mic-avond plaats en elke vrijdag en zaterdag wordt de werfkelder omgetoverd tot het Comedyhuis Club-showcase voor de beste kick-off van je weekend!

 

 

De eerste en derde woensdag van de maand kun je in de werfkelder terecht voor de Jazzkelder, in samenwerking met UJazz. Met een openingsconcert en jamsessie is de Jazzkelder het jazz-geheim van Utrecht.

 

 

 

Utregticana is de avond om Nederlandstalige, alternatieve muziek te ontdekken. Gehost door Utreg legende Van Piekeren, met iederen editie een nieuwe special guest. De laatste vrijdag van de maand te vinden in De Kargadoor!

 

 

 

Een nieuw concept: U-RAP Open Mic! Elke maand gaan de stoelen van de werfkelder aan de kant en stroomt het podium vol met rappers en hip hop artiesten.

 

 

 

Voor een volledig overzicht van het cultureel-maatschappelijke programma, bekijk de agenda!

 

Mede mogelijk gemaakt door:

De Kargadoor piano wordt regelmatig gestemd door Van Klank tot Kleur!

 

 

 

 

 

 

 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ