Agenda
Laat Je Horen!

Agenda


DI
19 okt
19:30 | gratis
Open Up About: LGBTQ+ issues
RESERVEER HIER JE PLEK! Wij zijn Open Up, een groep van 6 HKU studenten die graag verandering willen maken binnen de maatschappij. Tijdens onze “Open Up about’s” maken we ... »
WO
20 okt
20:00 | gratis
Politiek Cafe: Plek zat in de stad?
RESERVEER HIER JE GRATIS TICKET! Een fijne plek om te wonen is niet makkelijk te vinden. Dat is een dagelijkse werkelijkheid voor mensen die in de wachtrij staan voor een sociale ... »
WO
20 okt
20:30 | gratis
Jazzkelder: Alex Siegers + jamsessie
Diep in het hart van Utrecht vind je het best bewaarde jazzgeheim van de stad: de Jazzkelder van De Kargadoor. Met deze avond een openingsconcert van zanger Alex Siegers en gitarist Wouter Poot. ... »
WO
27 okt
20:00 | gratis
Utrecht College Tour: Gast TBA
AANMELDING BINNENKORT MOGELIJK! Altijd al vragen willen stellen over de levens- en carrièrelessen van inspirerende sprekers uit het (inter)nationale hoger onderwijs, de politiek, media ... »
DO
28 okt
19:00 | 17,50
Workshop: Foto's Weven
AANMELDEN VIA MAIL Binnen de papierkunst is het vlechten en weven van papierstroken van diverse kleuren, lengtes en vormen een bekende werkvorm. Tijdens deze workshop leer jij hoe je ... »
DO
28 okt
20:00 | 4,-
U-RAP
KOOP HIER JE KAARTJE! Hiphop in Utrecht is levende, wat kan jij laten zien? Kom naar de U-RAP Open Mic, een open podium waar beginnende of ervaren MC's, rappers en producers de kans krijgen hun ... »
VR
29 okt
20:30 | 10,- (excl)
Utregticana: Freek Potman & Van Piekeren
KOOP HIER JE KAARTJE! Het is alweer het zesde seizoen dat de mannen van Van Piekeren, iedere laatste vrijdag van de maand, de Werfkelder vullen met muziek en participatie. Samen met bijzondere ... »
NAAR ARCHIEF
Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ