Workshop Subtiel Seksisme Signaleren
Laat Je Horen!

Workshop Subtiel Seksisme Signaleren

DI 11 JUN 2024 om 19:00 uur tot 22:00

Iedereen heeft ervaringen met seksisme en grensoverschrijdend gedrag. Je hoeft maar op social media te zijn, gewoon thuis of op je werk. En het maakt niet uit wat je geslacht is, niemand ontkomt eraan. Seksisme is ingebakken in onze maatschappij, maar steeds meer mensen komen ermee in de knel, soms met ernstige gevolgen. Hoe lossen we dit dan op? Waar is de tijd en ruimte om hierover te praten?

Tijdens de workshop Subtiel Seksisme Signaleren neemt Vera Tax hiervoor de ruimte en de tijd om in gesprek te gaan mét en voor elkaar. Een workshop met inzichten, herkenning en veel tips. Dit doet ze samen met Femke Wesselingh, haar special gast van deze avond in Utrecht. Een avond met humor, veel informatie en muziek.

Deelname is gratis, graag aanmelden via deze pagina.

Vera Tax (52) is politica, lid van het Europees Parlement voor de PvdA. Vera werkt als Europarlementariër aan wetgeving voor vrouwenrechten en gendergelijkheid. Samen met Agnes Jongerius is zij oprichter van #Omdatikhetverdien het platform dat zich inzet om de loonkloof te laten verdwijnen.

Femke Wesselingh (21) heeft haar geneeskunde bachelor afgerond. Nu heeft ze een tussenjaar waarin ze zich volledig kan storten op allerlei andere dingen, zoals onderzoek en experimenteren met duurzaamheid. In het ORT, het online redactie team van Feminer heeft ze de plek gevonden om haar feministisch activisme kwijt te kunnen.

19:00 inloop met gratis koffie en thee
19:30 aanvang programma
Dit evenement vindt plaats in de Grote Zaal en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ