Opening expo: Peace Brigades International
Laat Je Horen!

Opening expo: Peace Brigades International

ZA 13 JAN 2024 om 17:00 uur tot 19:00

Shelter City Utrecht foto expositie

In de maand januari zal er een foto expositie te zien zijn in de Kargadoor over de mensenrechtenverdedigers die te gast zijn geweest binnen Shelter City Utrecht.

Opening expositie
De feestelijke opening van de expositie zal op 13 januari plaatsvinden in De Kargadoor van 17:00 tot 19:00 met een hapje en drankje. Hier zal de huidige Shelter City gast ook bij aanwezig zijn. Hij zal hier meer vertellen over de mensenrechtensituatie in zijn thuisland en hoe hij verandering te weeg probeert te brengen door middel van zijn mensenrechtenwerk. Meer informatie over wie de Shelter City gast zal zijn volgt nog.

Registreer je hier voor de opening!

Wat is Shelter City?
Shelter City is een wereldwijde beweging die veilige en inspirerende verblijfplaatsen creëert voor mensenrechtenverdedigers die gevaar lopen. Daar komen ze op adem, krijgen ze ondersteuning op maat en ontmoeten ze bondgenoten, zodat ze hun lokale acties voor verandering met hernieuwde kracht kunnen voortzetten. Dit project is geïnitieerd door Justice & Peace Nederland.

Op dit moment zijn er in Nederland 13 Shelter Cities. Shelter City Utrecht is opgericht door de gemeente Utrecht in samenwerking met de lokale organisaties Peace Brigades International (Nederland), Netherlands Institute for Human Rights (SIM)Universiteit Utrecht en Human Rights Utrecht.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ