Stichting Mind Comedy Fundraiser
Laat Je Horen!

Stichting Mind Comedy Fundraiser

MA 8 APR 2024 om 20:00 uur tot 23:00

Stichting Mind Comedy Fundraiser

Haal hier je tickets!

Mentale gezondheid is een onderwerp waar je je eindeloos zorgen om kunt maken, dus genoeg materiaal voor een comedyshow! Bereid je voor op een avond waarin je zal huilen van het lachen, of misschien wel lachen van het huilen. Comedians stellen zich kwetsbaar op en praten over hun ervaringen, uiteraard met een grappige twist!

Deze epische comedy avond wordt georganiseerd door twee communicatiestudenten die geen genoegen nemen met saaie studieboeken – nee, zij zetten zich in voor een hoger doel: geld inzamelen voor MIND! Want laten we eerlijk zijn, onze geest verdient net zoveel aandacht als onze lachspieren, toch? Dus kom op, laten we samen lachen voor het goede doel!

Met de gulle steun van de Kargadoor, de comedians en het ComedyHuis kunnen we allemaal bijdragen aan een wereld waarin mentale gezondheid een prioriteit is. En het beste van alles? Elke cent die we ophalen gaat rechtstreeks naar MIND, een organisatie die zich inzet voor het voorkomen van psychisch leed en het bevorderen van een samenleving die investeert in onze geestelijke gezondheid. Voor meer informatie, kijk op: WIJ ZIJN MIND

Kun je helaas niet bij de show zijn? Geen paniek! Je kunt nog steeds je steentje bijdragen door te doneren via de DONATIEPAGINA van Janice de Winter en Maartje Huvenaars.

De line-up is:
MC – Maartje Mikx
Tim Kroezen
Shariff Nasr
Roos Vervelde
Emma van Puffelen
Sarah Lee Ketner

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ