Utregticana: Madame Perdu + Hamid
Laat Je Horen!

Utregticana: Madame Perdu + Hamid

ZA 2 DEC 2023 om 20:30 uur tot 23:00

Een uniek avondje Utregse cultuur, voor en door Utregse artiesten! Deze editie met Madame Perdu en Hamid!
 
Laat je verrassen door de Nederchansons van Madame Perdu!
 
Hamid Reza Behzadian is een Iraanse muzikant, die zich heeft ontwikkeld tot slide gitarist en harmonicaspeler in verschillende muziekstijlen. Zijn muziek kenmerkt zich door de invloeden van zijn Perzische roots, melodieën uit het Midden-Oosten en zijn eerste inspiratiebron, de Amerikaanse Blues. Kennismaking met de Indiase slide gitaar bracht hem op het pad van Indiase klassieke muziek en daarin is hij cum laude afgestudeerd aan het codarts conservatorium in Rotterdam. In samenwerking met verschillende muzikanten en in zijn solo-programma brengt hij een muzikale reis ten gehore waarbij hij tradities van oost en west met elkaar verbindt.
 
Zoals gebruikelijk warmt Van Piekeren het publiek eerst flink op, al is de prachtige werfkelder al heerlijk verwarmd!

De mannen van Van Piekeren zijn de vaandeldragers van de betere Nederlandstalige popmuziek. Jan van Piekeren is zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller. Met zijn muzikale broeders gitarist/componist Johan Fransen en accordeonist/fluitist Bruno Rombouts maakt hij meer dan honderdvijftig keer per jaar podia door heel Nederland heen onveilig, als het even kan vergezeld door een percussionist(varieert) en bassist Wouter Kronenberg. Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

Omdat wij willen dat iedereen kan genieten van muziek, wordt Utregticana op basis van donatie aangeboden. Zo kunt u zelf doneren wat u kunt missen.

 

Belangrijk!
- Utregticana vindt plaats in De Werfkelder en is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ