Utregticana: Demian Music + The Swing Rhythm Club + Lila IJzendoorn
Laat Je Horen!

Utregticana: Demian Music + The Swing Rhythm Club + Lila IJzendoorn

VR 29 SEP 2023 om 20:30 uur tot 23:00

Utregticana: Damien Music + The Swing Rhythm Club + Lila IJzendoorn
Een uniek avondje Utregse cultuur, voor en door Utregse artiesten!
 
Van Piekeren
 
Zoals gebruikelijk warmt Van Piekeren het publiek eerst flink op, al is de prachtige werfkelder al heerlijk verwarmd!

De mannen van Van Piekeren zijn de vaandeldragers van de betere Nederlandstalige popmuziek. Jan van Piekeren is zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller. Met zijn muzikale broeders gitarist/componist Johan Fransen en accordeonist/fluitist Bruno Rombouts maakt hij meer dan honderdvijftig keer per jaar podia door heel Nederland heen onveilig, als het even kan vergezeld door een percussionist(varieert) en bassist Wouter Kronenberg. Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

Demian Music


Bedachtzame blues en funk.
"Laat me je meenemen voor een rit door onze wereld, onszelf en de zon.
Toen ik nog een jonge muzikant was, ontdekte ik het plezier van samenspelen.
Nu ik "oud" ben, wil ik met de wereld spelen."

The Swing Rhythm Club

The Swing Rhythm ClubDe leden van The Swing Rhythm Club, gevestigd in Utrecht, komen uit vier verschillende continenten. Samengebracht door hun liefde voor jazz, brengt hun muziek je terug naar de begindagen van de jazz in de straten van New Orleans en naar het gouden tijdperk van de Swingmuziek in de jaren 1930 en 1940. Met de bebop-invloeden van de saxofoon, de zigeunerjazzritmes van de gitaar en de swingende grooves van de zang zorgt deze band ervoor dat je de hele nacht wilt dansen!

Lila IJzendoorn
Lila Ijzendoorn

Prachtige, breekbare liedjes met jazzy invloeden. Lila's poëzie in melodie neemt je mee naar de wereld vanuit haar perspectief. Ze opent je ogen, ze troost je en ze kalmeert je met de rustgevende klanken van haar gitaar. Ze studeert Musician 3.0 aan het Utrechts Conservatorium.

 

 

Omdat wij willen dat iedereen kan genieten van muziek, wordt Utregticana op basis van donatie aangeboden. Zo kunt u zelf doneren wat u kunt missen.

Belangrijk!
- Utregticana vindt plaats in De Werfkelder en is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ