Kargadialogen: Hoe vrij ben jij om te zijn wie je bent?
Laat Je Horen!

Kargadialogen: Hoe vrij ben jij om te zijn wie je bent?

WO 28 JUN 2023 om 19:30 uur tot 21:30

Meld je (gratis) aan!

Utrecht in Dialoog, De Kargadoor en Bevrijdingsfestival Utrecht presenteren:

KARGADIALOGEN: Hoe vrij ben jij?

Vrijheid, we hebben het er veel over, maar wat betekent het in jouw dagelijkse leven? Doe je wel echt wat jouw hart je ingeeft of conformeer je je aan je omgeving? Voel je je vrij om alles te zeggen? Of houd je een impopulaire mening voor jezelf? Belemmeren anderen jou of doe je dat misschien zelf? Wanneer ervaarde je dat je niet kon zeggen wat je wilt? en wat kwam er daardoor in de knel? Wat maakt dat je je wel vrij voelt en wat is daarvoor nodig? In deze dialogen onderzoeken we wat ons belemmert of juist stimuleert om vrij te zijn.

Utrecht in Dialoog, De Kargadoor en Bevrijdingsfestival Utrecht organiseren in mei en juni een serie dialogen over (on)vrijheid. Benieuwd wat jouw stadgenoten drijft? Kom dan meepraten en laat je verrijken! Elke keer lichten we een bepaald aspect van (on)vrijheid uit. 

Hoe vrij ben jij om…

…te zeggen wat je denkt? di 2 mei
…te doen wat je echt wilt?  wo 24 mei
…te zijn wie je bent?  wo 28 juni

Van  19.30-21.30/ gratis toegang/ Locatie: De Kargadoor

Hoe vrij ben jij om te zijn wie je bent?

Soms voelt het makkelijk om onszelf te zijn. Soms voelt het juist heel lastig. Ben je makkelijker jezelf thuis, op werk, met vrienden of op vakantie? Wat speelt daarmee? In dit gesprek delen we samen ervaringen waarin we ons echt zelf zijn geweest. Samen gaan we ook zoeken wat ons belemmert om niet vaker onszelf te zijn. Kom op 28 juni meepraten, leer andere Utrechters kennen en laat je inspireren tijdens een mooi gesprek!

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Ontmoeting vanuit wezenlijke nieuwsgierigheid staat voorop. We verkennen ervaringen, zienswijzen, dromen en mogelijkheden. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je onderzoekt met elkaar wat werkt en waar het om draait. Je spreekt voor jezelf, denkt niet voor een ander en geeft geen advies. In dialoog zie je andere betekenissen en kom je tot nieuwe inzichten. Luisteren met aandacht en onderzoeken van eigen oordelen en andere zienswijzen zijn essentieel.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ