Utregticana: Klaas Prins + De Utregse Vollekstaol-kwis + Coos
Laat Je Horen!

Utregticana: Klaas Prins + De Utregse Vollekstaol-kwis + Coos

VR 26 MEI 2023 om 20:30 uur tot 23:00

Een uniek avondje Utregse cultuur, voor en door Utregse artiesten!
 
Klaas schaamt zich overal voor. Hij is bijvoorbeeld heel bang dat iemand ontdekt dat hij stiekem een nerd is, of dat hij betrapt wordt als hij stiekem een sigaretje rookt, of dat zijn oma er achterkomt dat hij niet meer in God gelooft. Maar aan de andere kant ziet hij dat mensen heel veel dingen doen waar hij zich dan weer voor zou schamen. Pratende mensen in de stilte coupé bijvoorbeeld, of mensen die alles geloven wat ze op Facebook zien. In zijn tweede cabaretvoorstelling gaat cabaretier en muzikant Klaas Prins op zoek naar het nut van zijn schaamte. Waarom schaamt hij zich wel? En belangrijker nog: hoe komt hij er van af?
 
De Utregse Vollekstaol-kwis is een uiterst vermakelijke Quiz over alle aspecten van (het) Utrecht(s)!
 
Coos is een 18-jarige singer-songwriter. In haar liedjes filosofeert ze op een luchtige manier over haar weg naar volwassenheid en het dagelijks leven. Met een warm en eigen stemgeluid zingt ze haar rustgevende nummers. Haar muziek is geïnspireerd op artiesten als Phoebe Brigders, Lizzy MCalpine en Julia Jacklin.
 
Zoals gebruikelijk warmt Van Piekeren het publiek eerst flink op, al is de prachtige werfkelder al heerlijk verwarmd!

De mannen van Van Piekeren zijn de vaandeldragers van de betere Nederlandstalige popmuziek. Jan van Piekeren is zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller. Met zijn muzikale broeders gitarist/componist Johan Fransen en accordeonist/fluitist Bruno Rombouts maakt hij meer dan honderdvijftig keer per jaar podia door heel Nederland heen onveilig, als het even kan vergezeld door een percussionist(varieert) en bassist Wouter Kronenberg. Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

Omdat wij willen dat iedereen kan genieten van muziek, wordt Utregticana op basis van donatie aangeboden. Zo kunt u zelf doneren wat u kunt missen.

 

Belangrijk!
- Utregticana vindt plaats in De Werfkelder en is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ