Utregticana: De Aardbevers + Jessie Beretta + Bjorn van Rozen
Laat Je Horen!

Utregticana: De Aardbevers + Jessie Beretta + Bjorn van Rozen

VR 28 APR 2023 om 20:30 uur tot 23:00

Een uniek avondje Utregse cultuur, voor en door Utregse artiesten!
 
De Aardbevers bestaan uit Niels Hartog (zang en harmonica) en Thomas Sweijen (gitaar) en komen uit Utrecht. De Aardbevers hebben een eigen stevig Nederlandstalig repertoire, dat zowel gevarieerd als duidelijk is. We maken Nederlandstalige liedjes omdat in Nederland nu eenmaal veel mensen die taal spreken. Nederrock vormt de basis voor het repertoire dat zich laat inspireren door een brede range aan muzikale stijlen.
 
Jessie Beretta is ontstaan uit de passie voor muziek, het uitwerken van ideeën, het creëren van een eigen sound en de drive om te gaan performen. Vier gedreven muzikanten met totaal verschillende muzikale achtergronden die graag originele songs willen laten horen. Zij zijn ondanks of misschien wel juist door hun verschillende roots niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Dit hoor je terug in hun muziek; lekker in het gehoor liggende pop-rock songs met af en toe een vleugje blues of rock 'n roll, of met een sausje Americana. Swingende up tempo songs, maar ook fragiele luisterliedjes. Met Nederlands en Engelstalige teksten, omdat het gewoon soms verrassend lekker combineert.
 
Bjorn van Rozen's muziek houdt het midden tussen blues en chanson. Hij is een liedjesmaker en poëet en staat voor een bevlogen performance met prachtige teksten. Solo komen melodie en tekst mooi naar voren. Over leven zonder meer, liefde en met veel gevoel.
 
Zoals gebruikelijk warmt Van Piekeren het publiek eerst flink op, al is de prachtige werfkelder al heerlijk verwarmd!

De mannen van Van Piekeren zijn de vaandeldragers van de betere Nederlandstalige popmuziek. Jan van Piekeren is zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller. Met zijn muzikale broeders gitarist/componist Johan Fransen en accordeonist/fluitist Bruno Rombouts maakt hij meer dan honderdvijftig keer per jaar podia door heel Nederland heen onveilig, als het even kan vergezeld door een percussionist(varieert) en bassist Wouter Kronenberg. Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

Omdat wij willen dat iedereen kan genieten van muziek, wordt Utregticana op basis van donatie aangeboden. Zo kunt u zelf doneren wat u kunt missen.

 

Belangrijk!
- Utregticana vindt plaats in De Werfkelder en is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ