Utregticana: Van Piekeren + Dicky Rosewater Trio
Laat Je Horen!

Utregticana: Van Piekeren + Dicky Rosewater Trio

VR 25 NOV 2022 om 20:30 uur tot 23:00

MEER INFO!

Utregticana: Een avond vol Utregse cultuur, helemaal gratis toegankelijk! (op basis van vrije gift)
Ditmaal presenteren wij: Dicky Rosewater Trio - bestaande uit Jørgen Heinink en John Kuster - brengt muziek terug tot de essentie. Het repertoire omvat naast pakkende eigen Nederlandstalige liedjes, verrassende versies van de mooiste pareltjes uit de rijke Nederpop-geschiedenis.
 

De mannen van Van Piekeren zijn de vaandeldragers van de betere Nederlandstalige popmuziek. Jan van Piekeren is zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller. Met zijn muzikale broeders gitarist/componist Johan Fransen en accordeonist/fluitist Bruno Rombouts maakt hij meer dan honderdvijftig keer per jaar podia door heel Nederland heen onveilig, als het even kan vergezeld door een percussionist(varieert) en bassist Wouter Kronenberg. Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

Omdat wij willen dat iedereen kan genieten van muziek, wordt Utregticana op basis van donatie aangeboden. Zo kunt u zelf doneren wat u kunt missen.

 

Belangrijk!
- Utregticana vindt plaats in De Werfkelder en is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ