Kunstbende Utrecht: Power to the Proces!
Laat Je Horen!

Kunstbende Utrecht: Power to the Proces!

MA 22 FEB 2021 om 18:30 uur

Altijd al creatief willen starten maar weet je niet hoe te beginnen? Of maak je graag maar heb je even nieuwe input nodig om thuis aan de slag te gaan? Doe dan mee met de workshop: Power to the Proces!

Hierin gaan we op een speelse manier onderzoeken wat je bezig houdt en hoe je dat kunt inzetten in je maakproces. Als een soort game show racen we in een rap tempo door allerlei opdrachtjes heen, waardoor we verschillende manieren doorlopen en doorbreken die bij een maakproces horen zoals voelen, kijken, denken, verzamelen, schetsen, maken, spelen, remixen, vastlopen, presenteren en opnieuw beginnen!

Wat heb je nodig? Om mee te kunnen spelen heb je een aantal spullen nodig:

  •  Een dobbelsteen
  •  Een tekst die je interessant vindt, uitgeprint
  • 10 afbeeldingen uitgeprint of in een mapje op je laptop
  • Een schaar
  • Wit papier
  • Een pen of stift
  • Materiaal waarmee je in je discipline naar keuze te werken (denk aan kunstbenodigdheden, muziekinstrument, etc.)

// Over de docent: Merel Zwarts is beeldend kunstenaar en kunstdocent. In haar projecten houdt ze zich bezig met de relatie tussen mensen en hun leefomgeving. Ze onderzoekt in samenwerking met verschillende groepen hoe samenwerking, uitwisseling en het maken van kunst kunnen bijdragen aan het bevragen en vormgeven van ons dagelijks leven. Dit resulteert in tekeningen, foto’s, interventies in de publieke ruimte (zoals een radioshow of een reizend taalarchief), publicaties, objecten, kleding of workshops.

Aanmelden voor deze online workshop? Dat kan via deze link!

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ