Utregticana: De Junival + Joost Beers
Laat Je Horen!

Utregticana: De Junival + Joost Beers

VR 28 JUN 2024 om 20:00 uur tot 23:00

Een uniek avondje Utregse cultuur!

Lieve liedjes, die zingt Joost Beers het liefst. Het schrijven van die liedjes is alleen wel een worsteling voor hem. Toch worstelt hij dapper verder, geïnspireerd door artiesten als Iris Penning, Boudewijn de Groot en Thijs Boontjes. Verwacht daarom vanavond Nederlandstalige liedjes waarin een woordspeling nooit ver weg is. Gezongen door Utrechts enige echte singer/songwrestler.
 
De Junival staat voor fijne Nederpop uit Utrecht. Soms dansbaar, soms breekbaar en altijd met hart en ziel gemaakt!
Martijn Toornvliet (toetsenist en producer) en Pieter de Jager (zanger en gitarist) kennen elkaar uit de theaterrestaurant scene waar ze al snel een muzikale klik hadden. Na talloze omzwervingen en muzikale acts begonnen ze in 2014 onder de naam ‘Het Pieter de Jager Project’ hun eigen liedjes te schrijven en te produceren. In 2017 werd De Junival geboren en kwam hun eerste single ‘Onschuldig, lief en dapper’ uit op Spotify.
De Junival laat zich niet vangen in een genre of stijl. Zo kun je in hun muziek allerlei invloeden horen (pop, reggae, latin, rap etc.) Met veel plezier laten ze hun liedjes horen aan een live publiek en dan het liefst in een intieme setting met een klein en betrokken publiek. Afas live komt een andere keer wel.

 

Belangrijk!
- Utregticana vindt plaats in De Werfkelder en is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ