Open avond Omega Levensschool
Laat Je Horen!

Open avond Omega Levensschool

WO 22 MEI 2024 om 19:30 uur tot 21:00

Tijdens deze avond krijg je een inspirerende lezing en workshop over bewuste ontwikkeling. Daarnaast maak je kennis met de school en kun je vragen stellen aan onze deelnemers. Je doet nieuwe inzichten op en hebt nieuwe ontmoetingen. 

 22 mei 2024 Tijd: 19.30 -21.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur, toegang is vrij

Je bent van harte welkom! De avond is gratis en vrijblijvend. Ken je iemand die hier ook in geïnteresseerd zou zijn? Neem hem of haar dan vooral mee of deel deze uitnodiging.

Om aan te melden klick hier

Over Omega:

Bij de Omega Levensschool leren mensen zichzelf kennen en begeleiden op hun levensweg. In al onze trainingen sta je stil bij de levensvragen: Wie ben ik? en Waarvoor ben ik hier?
We hebben een integrale werkwijze; je doet zelfonderzoek en oefening om thuis te komen bij jezelf, lichaamswerk om je natuurlijke gratie terug te vinden, emotiewerk om emoties voor je te kunnen laten werken, schaduwwerk om heel te worden, relatiewerk voor de kwaliteit van je relaties,  mindwerk voor je mentale weerbaarheid en meditatie om te leren rusten in jezelf. Je zet jezelf daarmee op fysiek, emotioneel, mentaal en transmentaal niveau in ontwikkeling. Waardoor dit elkaar versterkt. Dit alles ten behoeve van dat wat voor jou essentieel en belangrijk is. 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ