Cultureel Podium, zaalverhuur en vergaderlocatie
Ruimte voor initiatief en overleg
Oudegracht 36  |  T. 030 - 231 0377
Lees alles over het huren van een zaal of vergaderruimte in Utrecht Zaal of vergaderruimte huren? Elke dinsdag en zaterdag - Comedy! Elke dinsdag en zaterdag - Comedy! Vrijwilliger worden bij de Kargadoor? Vrijwilliger worden bij de Kargadoor?
Agenda
DO
21 jun
20:30 | €8
De Komijnen! Het surprise-ei onder de podia.
Het surprise-ei onder de podia ontvangt Yuri Landman, Jan Schellink, Marc van der Holst & meer  Op donderdag 21 juni sluiten De Komijnen hun eerste succesvolle seizoen af met een ... »
VR
22 jun
20:00 | gratis
Domstad Latin Party - 100% Social Dancing
De Kargadoor goes Latin on friday! Vanaf januari verzorgt de Kargadoor maandelijks een Latin avond in de sfeervolle werfkelder. Je kunt nu je weekend starten met heerlijk te dansen op ... »
ZA
23 jun
20:00 | €5
De Weekend Kwis
Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Neen! Het zijn de mannen van Raubenschwütz Quizzen met De Weekend Kwis! Begin je weekend goed met deze supergezellige pubquiz! De Kargadoor aan de ... »
DO
28 jun
20:00
Filmlezing: Wat heeft de wereld nodig? Spirituele economie en politiek – is het mogelijk aan de vooravond van wereldtransformatie?
Wereldleraar Maitreya en de Meesters van Wijsheid hebben geen twijfel dat de mensheid op de drempel van een nieuwe  beschaving staat. Benieuwd? De vraag is welke toekomst en beschaving wij ... »
VR
29 jun
20:30 | €5
Live in Concert: Van Piekeren + Iris Penning - 'Utregticana deel 16'
Een hele avond Nederlandstalige muziek in onze mooie werfkelder! Jan van Piekeren (zang) en Johan Fransen (gitaar/zang) uit Utrecht zijn 'Van Piekeren' en presenteren samen met gasten ... »
ZA
30 jun
20:30
Eindshow Comedycursustalenten
Avondenlang werkte een groep jonge comedytalenten zich in het zweet om samen met de ervaren comedians van het Comedyhuis een perfect comedy-optreden neer te kunnen zetten. En deze avond kunnen ... »
Facebook feed
Blijf op de hoogte

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht veld

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ