Cultureel Podium, zaalverhuur en vergaderlocatie
Ruimte voor initiatief en overleg
Oudegracht 36  |  T. 030 - 231 0377
Elke di, vr en za- Comedy! Elke di, vr en za - Comedy! Expositie: Lisa Peters Esvelt Expositie: Lisa Peters Esvelt Word vrijwilliger bij de Kargadoor! Word vrijwilliger bij De Kargadoor!
Agenda
VR
26 okt
20:00 | 11,80
Utregticana: Van Piekeren & Zoetwater
Verhalenverteller en zanger Jan van Piekeren jaagt alweer ruim een kwart eeuw achter zijn muzikale droom aan. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid ... »
VR
26 okt
20:30 | 10,-
Flunknarf
Het is de vierde vrijdag van de maand en dat betekent bij De Kargadoor maar een ding: Flunknarf! Improv-comedy met een groep knettergekke comedians, cabaretiers, acteurs en muzikanten die samen ... »
DI
30 okt
19:30
Lezing: Mystiek in mythen, legenden en sprookjes
Sprookjes bestaan! Levensvragen hoort bij de mensheid en is van alle tijden. Mythen, legenden en sprookjes zijn er door de jaren heen voor mensen geweest als een bron vol verborgen wijsheden, ... »
WO
31 okt
20:00
Utrecht College Tour: Coen Swijnenberg
Hij begon op 11-jarige leeftijd met radiomaken op zijn slaapkamer, na veel plaatjes draaien de regionale omroepen begon hij in 2002 bij 3FM. Daar werd hij deel van het meest bekende radioduo ... »
ZA
3 nov
20:30 | 15,-
Comedyhuis Club - Showcase
Voor het leukste avondje uit in Utrecht moet je in de Comedyhuis Club zijn, met elke zaterdag een show met de beste stand-up comedians uit binnen- en buitenland. En dat alles in het hartje van ... »
WO
7 nov
20:00
Jazzkelder Kargadoor
Diep in het hart van Utrecht vind je het best bewaarde jazzgeheim van de stad: de Jazzkelder van De Kargadoor. Iedere 1e woensdag van de maand wordt de werfkelder aan de Oudegracht omgetoverd ... »
VR
9 nov
20:30 | 5,-
Ujazz: The Medium Bangers
Waarom alleen jazz spelen als je ook een funk fusion kan maken met jazz, funk, rock, pop en meer! The Medium Bangers brengen je een cross-over waar je altijd meer van wil. Ujazz en de Kargadoor ... »
ZA
10 nov
20:00 | 5,-
De Weekend Kwis
 Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Neen! Het zijn de mannen van Raubenschwütz Quizzen met De Weekend Kwis! Een supergezellige pubquiz én ook nog eens op de ... »
Facebook feed
Blijf op de hoogte

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht veld

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ