Cultureel Podium, zaalverhuur en vergaderlocatie
Ruimte voor initiatief en overleg
Oudegracht 36  |  T. 030 - 231 0377
Lees alles over het huren van een zaal of vergaderruimte in Utrecht Zaal of vergaderruimte huren? Elke dinsdag en zaterdag - Comedy! Elke dinsdag en zaterdag - Comedy! Vrijwilliger worden bij de Kargadoor? Vrijwilliger worden bij de Kargadoor?
Agenda
WO
17 jan
17:00 | gratis
Alliance Française Utrecht - Taalcafé
Zin om Frans te spreken in een gemoedelijke ambiance? Kom naar het Café Français van de Alliance Française Utrecht! Francofielen, studenten, native speakers, ... »
DO
18 jan
20:00 | €8
De Komijnen
Ook in 2018 weer in de Kargadoor: De Komijnen! Het verrassendste podium van Utrecht is wederom iedere derde donderdag van de maand te zien. Geestig, licht absurdistisch, altijd verrassend en ... »
VR
19 jan
20:00 | gratis
Domstad Latin Party - 100% Social Dancing
De Kargadoor goes Latin on friday! Vanaf januari verzorgt de Kargadoor maandelijks een Latin avond in de sfeervolle werfkelder. Je kunt nu je weekend starten met heerlijk te dansen op ... »
VR
19 jan
20:30
Comedyhuis Club > English Show
Every 1st and 3rd Friday of the month the Comedyhuis brings some of the best stand-up comedians from all over the world to Utrecht to perform in the Comedyhuis Club: one of the most ideal rooms ... »
ZA
20 jan
13:00 | +/- €15
Bijeenkomst Leerpunt ADD: makkelijker succesvol met AD(H)D
Deze eerste bijeenkomst in het kader van Leerpunt ADD geeft u een leerzame gelegenheid om samen met anderen na te denken over hoe men effectief om kan gaan met AD(H)D. Er zijn ... »
ZA
20 jan
17:00 | gratis
‘Dale pues’ – Spaans Taalcafé Intercambio over Nicaragua
Wist jij dat de uitdrukking “Dale pues” in Nicaragua “het is prima” betekent?Heb jij plannen om binnenkort naar Nicaragua te reizen? Kom dan naar Intercambio en verbreed ... »
ZA
20 jan
20:30
Comedyhuis Club > Showcase
Voor het leukste avondje uit in Utrecht moet je in de Comedyhuis Club zijn, met elke zaterdag een show met de beste stand-up comedians uit binnen- en buitenland. En dat alles in het hartje van ... »
ZO
21 jan
15:00 | €7,50
Alliance Française Utrecht: Jacques Prévert, le poète magnifique
Martine Cadière, schrijfster en zeer succesvol spreekster in België, Frankrijk en Nederland, presenteert ‘Jacques Prévert, le poète magnifique’. Voor het ... »
Facebook feed
Blijf op de hoogte

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht veld

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ