Kargadoor: ruimte voor initiatief en overleg Kargadoor: ruimte voor initiatief en overleg

Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht  |  030 - 231 0377  |  info@kargadoor.nl

Kargadoor zoekt cultureel organisator Lo Friday

Gezocht: cultureel organisator voor Lo Friday

De Kargadoor is een sociaal cultureel centrum gelegen aan de Oudegracht 36, te Utrecht. Behalve de zaalverhuur die het bestaansrecht van de Kargadoor verzekerd - wij houden namelijk al bijna een halve eeuw zelf de broek op - biedt het tevens een podium voor maatschappelijke en culturele initiatieven. Zo bieden wij ruimte aan o.a. het Interculturele Theehuis van VluchtelingenWerk Midden-Nederland, Basta Debat (gepresenteerd door Kritische Studenten Utrecht), poëzie-middagen zoals Slams, Lo Friday, KargaKinema en Central Songwriters Guild. 

Lo Friday
Lo Friday presenteert elke 2e vrijdag van de maand ongekende en vernieuwende artiesten in de werfkelder van de Kargadoor. De focus ligt op de regionale acts die werken volgens het DIY principe. Zowel singer-songwriters, akoestische bands als experimentele/elektronische acts kunnen op het programma staan. 

Als organisator wordt je de kans gegeven het project Lo Friday te organiseren en coördineren: van het invullen van de programmering, de promotie tot het begeleiden van de vrijwilligers/artiesten op de avond zelf. Hierbij fungeer je als projectleider van één van de podia in de Kargadoor. Om deze reden zal je ook betrokken worden in het (overig) reilen en zeilen van de organisatie om zodoende op de hoogte te zijn van haar ontwikkelingen en beslissingen en om in staat te zijn dit uit te dragen. 

De taken
Jij bent verantwoordelijk voor de programmering, promotie, publiciteit, bandbegeleiding tijdens Lo Friday en de aansturing van de vrijwilligers tijdens de producties. Er is veel ruimte voor eigen invulling en je krijgt veel mogelijkheden om zelfstandig te werken. Het is heel belangrijk dat je deze ruimte en zelfstandigheid op waarde weet in te schatten. 

Functie eisen
- in staat zelfstandig te werken en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
- bij voorkeur iemand met organisatorische ervaring;
- sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
- je bent in elk geval elke 2e vrijdag van de maand beschikbaar om de productie in goede banen te leiden;
- Maar vooral iemand die heel gemotiveerd is dit project over te nemen!
- per september beschikbaar 

Contact
Stuur een korte motivatiebrief + cv voor 15 augustus naar lofriday@kargadoor.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de huidige organisator: Marije van Veen via lofriday@kargadoor.nl