Utrecht College Tour: Quinty Misiedjan
Laat Je Horen!

Utrecht College Tour: Quinty Misiedjan

MA 22 APR 2024 om 19:45 uur tot 21:00

Haal hier je gratis ticket!

Op maandag 22 april is presentator en influencer Quinty Misiedjan te gast bij Utrecht College Tour in de Kargadoor!

Quinty Misiedjan is een geboren entertainer, op vele vlakken. In 2014 postte ze haar eerste video op Youtube, waar ze al snel groot werd en tienduizenden mensen haar gingen volgen. Een aantal jaar later begon ze met haar werk als presentatrice voor verschillende evenementen én tv-programma's. Zo maakte ze het nieuwe programma That's My Jam, wat tot afgelopen februari op televisie was. Daarnaast presenteert ze ook, samen met Soundos El Ahmadi en Edson Da Graca, de podcast BIMS. Deze podcast gaat, hoe kan het ook anders, over de Bijlmer waar Quinty ook is opgegroeid.

Naast al haar werk als presentatrice en videomaker, deed ze ook mee aan verschillende programma's. Zo schopte ze het bijna tot de finale bij de Slimste Mens en ook bij het Perfecte Plaatje kwam ze ver.

Een mooie carriere waar wij het absoluut met Utrecht College Tour over willen hebben, maar ook de persoonlijke kant van Quinty willen we beter leren kennen. Wil jij haar persoonlijk ook een beetje beter leren kennen? Kom dan langs op 22 april en bestel je gratis ticket!

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ