♫ ㋛ Minifestival Duizendpoot
Laat Je Horen!

♫ ㋛ Minifestival Duizendpoot

Minifestival Duizendpoot - Nieuwjaarsduik - Culturele Zondagen. Duik in de wereld van de Kargadoor en maak kennis met de diversiteit van ons aanbod tijdens het Minifestival Duizendpoot. Een doorlopend programma met voor ieder wat wils: live muziek, stand-up comedy, film en workshops. Of bezoek, onder het genot van een hapje/drankje, de kunst-tentoonstelling.

 

Deur open: 13:30 | Aanvang: 14.00 | Entree: gratis

>>PROGRAMMA MUZIEK

14:00 - 14:30: KargaLive > Rocókon A.K.A. componist en instrumentalist Harrold Roeland brengt nummers van zijn nieuwe CD "Kom". Typische muzikale elementen zijn piano, elektronica, beatbox en (looped) vocals.

14:45 - 15:15: KargaLive > Potman jr. De uit Twente afkomstige singer-songwriter Potman Jr. speelt muziek met invloeden van Will Oldham, Damien Jurado en Glen Hansard.

15:30 - 16:00: KargaLive > Isabel Nolte. De liedjes van singer-songwriter Isabel Nolte zijn vol van gevoel en vertellen verhalen over het zoeken naar meer in het leven, over grote gevoelens, maar ook over alledaagse kleinigheden.

>> PROGRAMMA COMEDY

16:15 - 17.15: KargaComedy olv MC Hans Gommer. Een uur vol humor, gebracht door Vanessa Jorissen, Wouter Monden en Gerthein Boersma. Toppers, met elk hun eigen humor. Dit uurtje stand-up comedy mag je dus niet missen.

>> PROGRAMMA FILM

15.00 - 15.30 KargaKinema presenteert: Life of Lights. Een korte animatiefilm die al eerder te zien was tijdens het Nedelands Film Festival (NFF). Een aandoenlijk roze wezentje, ontstaan uit een reactie van vuilnis en chemisch afval, is in nachtelijk Amsterdam op zoek naar liefde, genegenheid en licht. Na afloop een Q  & A met Sander Bultman een van de makers van deze prachtige animatie,

>> PROGRAMMA WORKSHOPS

14:15 - 14:45: Workshop > Domstad Toastmasters. Als je gaat spreken in het openbaar moet je soms improviseren en je wil dan niet met een mond vol tanden te staan. In deze  workshop gaat iedereen aan de slag met korte improvisaties op uitdagende stellingen; grappig en soms hilarisch. Oefening baart kunst.     

15:45 - 16:15: Workshop > De Universiteit. Een collectief die, door o.a. het organiseren van wekelijkse workshops, samen ieders persoonlijke groei mogelijk maakt. Kom naar deze korte mini-workshop en ontdek wat je dit jaar wilt gaan leren; over jezelf, over anderen! Maak kennis met de interactieve manier waarop De Universiteit dit faciliteert.

>> PROGRAMMA KUNST

14:00- 17:30: KargaKunst > Dikkens Stencil Art. Het werk van Dikkens heeft veelal een sociaal-maatschappelijke thematiek en is vaak kritisch van aard. De (falende) economie, de consumptiemaatschappij, machtsmisbruik, eigen verantwoordelijkheid en overbevolking zijn een aantal van de door Dikkens aangesneden onderwerpen.

 

 

 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ