♫ KargaLive: Parker // Leonheart
Laat Je Horen!

♫ KargaLive: Parker // Leonheart

Elke vrijdag live muziek. Deze editie singer-songwriters Parker in Amsterdam en Leonheart.

Na zes jaar tussen keuken en slaapkamer stapt Parker (aka Berend Bonsema) in 2013 het podium op. Zijn nummers hebben hun wortels in de Engelse en Amerikaanse folkmuziek van begin jaren zeventig. Hij zingt over eenzaamheid, schoonheid en de arrogantie van jonge vrouwen. Zijn stem heeft een rijke en warm diepte, zoals die van Bill Callahan en Johnny Cash.

Leonheart is een akoestische indie-act uit Gouda, bestaande uit Edwin Bol (vocalen/gitaar/basgitaar) en Vanessa Boogerd (vocalen). "...intiem/klein, met lage zangstem, open akkoorden en catchy melodieën. Breekbaar en vervoerend.", zo wordt hun muziek omschreven. In het voorjaar van 2014 maakten zij hun entree in de Goudse muziekscene en speelden onder andere als support-act van Petter Carlsen en Mark Lotterman.

KargaLive
Elke vrijdag live muziek met ongekende en vernieuwende artiesten. Zowel singer-songwriters, akoestische bands als elektronische acts zullen de revue passeren. Daal neer in de sfeervolle kelder van de Kargadoor en laat je verrassen want op deze avond is alles mogelijk.

Deur open: 20.15 |Aanvang: 20.45| Entree: 5 euro 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ