Limes030: De Nederlandse Film
Laat Je Horen!

Limes030: De Nederlandse Film

Limes030: debat en meer.
Inmiddels is het Nederlands Film Festival in volle gang. We praten met de Nederlandse filmprofessionals Jos Stelling, Eddy Terstall, Martin Koolhoven en Willem Bosch over nut en noodzaak van het filmfestival, de stand van de Nederlandse cinema en tv-drama, en over de toekomst van de Nederlandse tv- en filmindustrie. Tussendoor een filmquiz met het aanwezige publiek, met als prijs twee kaartjes voor het galafeest van het filmfestival.
Alles wordt omlijst met muziek van Joanna Weston.

Daarnaast komt parlementair journaliste Dominique van der Heyde praten over de eerste maand Haagse politiek en blikt vooruit op het komende politieke jaar.

Ook Teun van de Keuken is te gast om te vertellen over zijn boek Puur en Eerlijk waarin hij op vrolijke wijze verslag doet van zijn zoektocht naar de zin en onzin van de voedselindustrie.

De presentatie is in handen van cultuurreporter en biograaf van Paul Verhoeven, Rob van Scheers.

Uw toegangsticket kunt u na afloop aan de bar inruilen voor een consumptie.

Limes030
Maandelijks debatprogramma in Utrecht.  Een gesprek. Een debat. Een pitch. Weet wat er gebeurt, en waar je moet zijn. We beginnen om 15.30 met het gesprek van de maand, daarop volgen een pittig debat en culturele vooruitblik. En om 17.00, als de band speelt, gaat de bar open. Limes030 is live te volgen op UStad en op de livestream van die zender. Dat betekent dat Limes030 ook te volgen is op mobiele toestellen via de RTV Utrecht app. Limes030 wordt uitgezonden onder de titel: Limes030 – Utrecht in debat. Tijden van 15.30 - 17.00. Kaarten zijn online te koop via de website, facebook of gewoon bij Your Ticket Provider zelf, en kosten € 7,50 per stuk, exclusief betalingskosten.

Kom ook! Meer info: www.limes030.nl.
Zie ook Twitter en Facebook.

Deur open: 15:00 | Aanvang: 15:30 | Entree: € 7,50

 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ