♫ De Utrecht Popprijs: halve finale
Laat Je Horen!

♫ De Utrecht Popprijs: halve finale

Te gast zijn Purple Streetgrass, The Ame, Thijs Heij en Camping.

De Utrecht Popprijs neemt je mee op ontdekkingsreis en laat je muzikale hart sneller kloppen. Van die ene nieuwe singer-songwriter tot dat strakke punkbandje. De Utrecht Popprijs laat je het nieuwste talent ontdekken en geeft nieuw talent een kans om een naam op te bouwen in het muzikale circuit.

Op 13 september vindt de halve finale plaats in de werfkelders van de Kargadoor, De Witte Visch en het Mary K Hotel.

Meer info en tickets (5 euro): www.utrechtpopprijs.nl

Purple Streetgrass is een 4-koppige grungrock band. De sound van de band wordt vergeleken met Nirvana, the Doors, the Who, 3 Doors Down en zelfs Metallica (Load/Re-load). De strakke speelwijze van de band en het onmiskenbare rauwe geluid van zanger Wout werden in recencies geprezen.

The Ame is een keiharde garagerockband uit Amersfoort. Snelle riffs en harde drums, compleet gemaakt door de diepe vocals van zanger Tim. De band haalt zijn inspiraties van uiteenlopende bronnen, en steekt de oude en nieuwe rock in een nieuw jasje. Bands die veel invloed hebben op the sound van The Ame zijn: Triggerfinger, Wolfmother en Queens of the Stone Age.

Thijs Heij, singer-songwriter zing nederlandstalige mini-kunstwerkjes. Verhalen over mannen in zwarte jassen, een jongen die Robbie heet en van kutten met haar houdt én naar SBS6 kijkt. Dit wordt begeleid door heel fijn gitaargeluid dat ook varieert in tempo en klank.

Camping Is een viermansformatie en breng electronische new wave. De soundscapes van gitaar en toetsen vormen een laag die regelmatig wordt doorboord door de levendige en strakke ritmesectie van bas en drums. Dit gecombineerd allemaal biedt een reis die is zeer persoonlijk voor zowel publiek als artiesten.

Band Set 1 Set 2
Purple Streetgrass
14:00 16:00
The Ame 14:30 16:30
Thijs Heij 15:00 17:00
Camping 15:30 17:30

Deuren open: 13.30 |Aanvang: 14.00

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ