HB-Café Utrecht
Laat Je Horen!

HB-Café Utrecht

Hoe vertel ik over mijn hoogbegaafdheid.

HB-café voor hoogbegaafde volwassenen. Dit keer gaat het over het vertellen dat je hoogbegaafd bent. Is dat belangrijk en zinvol? Hoe kun je dat het beste aanpakken? Wat zijn de voor- en nadelen van uit de kast komen?Veel hoogbegaafden worstelen met de vraag of ze wel of niet zullen vertellen dat ze hoogbegaafd zijn.

Op deze avond wordt hierover met elkaar van gedachten gewisseld. Aan wie vertel je het wel en aan wie niet? Denk daarbij aan familie, vrienden, collega’s, leidinggevenden. Hoe doe je dat op een manier die goed overkomt bij anderen en die ook recht doet aan wat het voor jou betekent? Wat vertel je wel en wat vertel je niet? Wat houdt je tegen om er over te praten? De bedoeling van de avond is het uitwisselen van ervaringen en tips, en het met elkaar maken van een lijst met do’s en dont’s.

De zaal is open vanaf 19.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar nog iets te drinken in de bar.

De entreeprijs is € 17,50 per persoon inclusief koffie/thee. Overige consumpties dienen zelf te worden afgerekend. Geef je op door overmaking van dit bedrag op 1212.87.033 (IBAN: NL15RABO0121287033) ten name van het IHBV te Delft onder vermelding van je naam, e-mailadres (gebruik ‘()’ indien ‘@’ niet geaccepteerd wordt) én Utrecht 12 september 2014’. Meld je ruim van te voren aan als je zeker wilt zijn van een plek! Na ontvangst van je betaling is je inschrijving voltooid. Je krijgt hierover geen bericht meer.

Deur open: 19:00 | Aanvang: 19:30 | Entree: € 17,50

 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ