♫ ㋛ Minifestival Duizendpoot - Uitfeest
Laat Je Horen!

♫ ㋛ Minifestival Duizendpoot - Uitfeest

ZO 7 SEP 2014 om 14:00 uur tot ZO 1 SEP 2013 17:00 uur

Ben je een liefhebber van comedy of muziek? Kom dan op 7 september naar de Kargadoor. Dan vindt het mini festival Duizendpoot plaats met muziek, film, comedy én theater! Dit festival is onderdeel van het Utrechtse Uitfeest. De start van het nieuwe culturele seizoen.

14:00: Nazomerliedjes

Gewoonlijk zingen ze in een koor, maar zo af en toe vinden ze het heerlijk om hun solo geluid te laten horen en het podium helemaal voor zichzelf te hebben. Begeleid door piano of gitaar geven Fimke Vellekoop, Edda Grol en Lisanne Boersma jullie een warm welkom tijdens de opening van dit mini festival in de Kargadoor.

14:30: Olga Vocal Ensemble

Olga's repertoire omvat minstens vijf eeuwen muzikale vreugde van Renaisance tot""barbershop" liederen. Olga beoogt haar publiek genot te bezorgen met ongebreideld plezier, drama, enthousiasme en gewoonweg prachtige zang!

 

15.15: KargaLive

KargaLive (een nieuwe avond met elke vrijdag live muziek) presenteert I'm with Stupid; borderline Reggae uit het hart van Utrecht. Halve finalist Utrecht Popprijs I'm With Stupid speelt een dansbare mix van reggae tot dub, funk en punk rock.

 

16.00:  KargaComedy

Stand-up Comedy olv MC Hans Gommer. Met top stand-up comedians Marlon Kicken, Jeroen Pater en Felix Heezemans

Een uur vol humor, gebracht door drie zeer verschillende stand-up comedians. Toppers, met elk hun eigen karakter en achtergrond. De humor van Jeroen is anekdotisch, actueel, vol zelfspot, energiek, snel en direct. Niet voor de tere zieltjes, maar wel voor de harde lach. Marlon brengt veel tegenstrijdige sfeerelementen met gemak bij elkaar: brabants, pijnlijk, persoonlijk, luchtig en relaxt. Felix weet elk soort lach bij het publiek uit te lokken: van bulderlach tot verontwaardigingslach en van glimlach tot herkenningslach. Dit uurtje stand-up comedy mag je dus niet missen.

 

Deur open: 13:30 | Aanvang: 14.00  | Einde: 17.30  Entree: gratis

 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ