Midzomergracht festival: Lesbian sex
Laat Je Horen!

Midzomergracht festival: Lesbian sex

Programma: Lesbian sex.

Midzomergracht Festival (20-29 juni) is een eigentijds evenement waarin seksuele diversiteit nadrukkelijk maar niet opdringerig aanwezig is. Het festival benadrukt de overeenkomsten tussen de vele homo- en heteroseksuele leefwijzen in al hun culturele verscheidenheid en niet de verschillen in seksualiteit. Meer info en programma.

Programma: Film en debat: Lesbian sex avond. Organisatie: Get a Room.

Lesbische seks is meer dan zacht zoenen bij kaarslicht of voorzichtig vrijen, lesbische seks komt in alle variaties die je je maar kan bedenken. Speciaal voor Midzomergracht organiseert Get a Room! een thema-avond over lesbische seksualiteit.

Een prikkelende film brengt je in de stemming. Tijdens de sextoy show ’n tell laat Nederlands enige echte sextoytestster Luna van Climaximaal je zien wat de beste en de slechtste sextoys zijn. Onze seksuologe geeft tips en tricks voor een fijner en spannender seksleven.

Deze avond is voor iedere vrouw die seks met zichzelf en met anderen vrouwen heeft. Uiteraard zijn er gruizige stands van Savannah Bay en LaVita waar je verder inspiratie kunt opdoen. Wat voor weer het ook is, het wordt hoe dan ook een verhitte avond.

Meer info: www.get-a-room.nl


Deur open: 19.30 |Aanvang: 20.00| Entree: 5 euro 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ