ISIS Lezing: Reïncarnatie
Laat Je Horen!

ISIS Lezing: Reïncarnatie

Lezing van Stichting I.S.I.S. over 'Reïncarnatie, onsterfelijkheid en continuïteit van leven Door de poorten van de dood en weer terug'

Reïncarnatie roept veel vragen op, zoals: 'Waar ben ik als ik dood ben, wat en wie was ik in mijn vorige leven(s) en wat maakte ik daar mee, kende ik toen dezelfde mensen als nu?' Je antwoord op zulke vragen levert weer dilemma's op over je manier van leven: 'Je leeft maar een keer, dus geniet zo veel mogelijk' òf 'Je leeft nu op onze aarde, dus ontwikkel je zo veel mogelijk'. 'Ik richt me op mijn eigen materiële welstand' òf 'Ik vind welstand en harmonie in de hele wereld belangrijker'. Hoe beter je reïncarnatie begrijpt, des te beter je keuzes voor de korte en lange termijn kunt maken. Het begint allemaal met de vraag: wat is leven en wie ben ik?

Kies voor de lange termijn en bezoek de lezing over 'Reïncarnatie, onsterfelijkheid en continuïteit van leven' van Stichting I.S.I.S. op dinsdag 14 oktober 2014.

De lezingen worden maandelijks gehouden in De Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht. Ze beginnen om 20.00 uur precies en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegang is altijd vrij en er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.stichtingisis.org of bel (030) 289 21 79 / (030) 637 23 23. De lezingen zijn ook via de Audio-Video-service verkrijgbaar. U kunt ze bestellen via Stichting I.S.I.S. of in de zaal.

 

Deur open: 19:30 | Aanvang: 20.00  | Entree: Gratis

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ