Eric Devries presenteert 'Ramble on..'
Laat Je Horen!

Eric Devries presenteert 'Ramble on..'

Iedere derde vrijdag van de maand ontvangt Eric Devries in de Kargadoor een singer-songwriter als gast.

Simon Kempston is een van de beste songwriters van Schotland is goed met het leiden van fingerstyle gitaristen. Hij is origineel. Simon's kenmerkende gitaarspel is gebaseerd op een complex, tand-picking stijl die technisch onthult dat zijn klassieke opleiding is ondergedompeld in de geschiedenis van de folk, blues en Keltische tradities en aangevuld met een rijke, krachtige en meeslepende vocale stijl.

Hij is een bekroonde songwriter en een inspirerende, poëtisch tekstschrijver, Simon zijn nummers behoren tot de meest onbedenkelijke wat je te horen krijgt.

Simon is een krachtige en intense live performer en zijn ware passie voor muziek schijnt door in zijn befaamde shows. Na uitgevoerd op tal van gerenommeerde podia en festivals in heel Europa, met inbegrip van het Edinburgh Festival Fringe (sell-out shows in 2010 & 2011), de Maryport Blues Festival, de Glasgow Jazz Festival, Ronnie Scott's, Celtic Connections, Sligo Live en Fairport Convention's Cropredy Festival onder vele anderen. 

Het eerste full-length album 'Carefree Prisoner' werd uitgebracht in november 2009  Mensen die Simon hebben gezien vergelijken hem metJohn Martyn, Nick Drake en Richard Thompson .

Dompel jezelf onder in de soundscape van deze ongelooflijk getalenteerde performer en laat zijn prachtig vormgegeven folk-getinte songs u vervoeren op een unieke Schotse reis.

Eric Devries was ooit als frontman verantwoordelijk voor de liedjes van de band ‘The Big Easy' waarmee hij de tweede plek behaalde in de Grote Prijs van Nederland. Hij bracht twee solo cd's uit waarmee hij zich een plek veroverde in de top in de Nederlandse roots / americana scene. Hij maakte driemaal de oversteek naar de Verenigde Staten, tourde in Duitsland en stond met het songwriters collectief Songwriters United in de theaters en op het Naked Song Festival. Aan een derde solo cd wordt gewerkt.

Deur open 20.00|Aanvang 20.30|Entree: 5 euro|Info: www.ericdevries.info|www.simonkempston.co.uk

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ