Menukaart
Ruimte voor initiatief en overleg

Menukaart

Cateraar 1: buffet mogelijk vanaf 25 personen.

Vanaf 25 personen: 3 gerechten
Vanaf 35 personen: 4 gerechten etc.

€ 18,50 per persoon

---
Oosters
- Witte rijst, daging smoor, cassave, veldsla melange met komkommer zoetzuur
- Nasi, kipsaté met satésaus, kroepoek, atjar, gefrituurde uitjes
- Notenrijst, kipkerrie met vruchtjes en lente uitjes, cassave, rauwkost
- Malse biefstukpuntjes, diverse soorten groenten in huisgemaakte Lomboksaus met wilde rijst en gemengde salade

Vlees
- Gegrilde varkenshaas, saus van bospaddenstoelen, hete boontjes en sjalot
- Runder gehaktballetjes in pikante tomatensaus, basilicum, roseval aardappels, ratatouille
- Kipfilet omwikkeld met spek, gegratineerd met kaas, krieltjes, witlof
- Oerhammetje, haricot verts, honing mosterd saus, gepofte aardappel
- Op de huid gebakken eendenborst, aardappel puree, gewokte paksoi, sinaasappelsaus en spekjes

Vis
- Zalmfilet met witte wijnsaus, aardappelpuree, geglaceerde Parijse worteltjes
- Kabeljauw, gegratineerd met pesto en oude kaas, ovenaardappels, haricot verts
- Gambaspiesjes met zachte knoflooksaus, aardappelgratin, gemarineerde bloemkool
- Klassieke Valenciaanse Paella (kip, schaal- en schelpdieren, saffraan)

Vegetarisch
- Tagliatelle met diverse gewokte groenten in romige tomatensaus geserveerd met Parmezaan en rucola
- Lasagne van diverse groenten geserveerd met salade
- Rijst met diverse soorten groenten in zachte kokosmelk
- Aubergine gevuld met fijne ratatouille en gegratineerd met oude kaas
- Porto bello gevuld met fijne ratatouille en gegratineerd met oude kaas

Stamppot seizoen
- Hutspot stamppot, Zeeuws spek, jus, piccalilly, appelcompote
- Zuurkool stamppot, gegrild spek, jus, appelcompote
- Andijvie stamppot, rookworst, jus, gefrituurde uitjes, appelcompote
- Hete bliksem met rode kool, stoofpeer en rundergehakt
---

Cateraar 2 (Italiaans): Buffet vanaf 10 personen

10 personen: 1 gerecht
20 personen 2 gerechten
30 personen: 3 gerechten etc.

€18,50 per persoon

- Lasagne Bolognese met een groene salade
- Lasagne met gegrilde groenten en een groene salade *
- Lasagne met zalm, spinazie en een groene salade
- Pasticcio met een groene salade *
- Pasta met tomatensaus, pittige salami, olijven en een groene salade
- Pasta met paddenstoelensaus en Parmezaan en een groene salade *
- Pasta met courgette en gamba’s met een pikante tomatensaus en een groene salade

 De * gerechten zijn vegetarisch.
(Pasticcio is een vegetarisch gerecht, bestaande uit gevulde pasta)

---

Prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen incl. 6% BTW.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ