Yoerie Custers
Laat Je Horen!

Yoerie Custers

Expo maart 2017 'Hiraeth - Yoerie Custers'

Wat als alle herinneringen die je hebt, steeds vager worden? Overschaduwd door nieuwe veranderingen waardoor de herinnering slecht nog voelt als een mysterieuze gedachte. Ver weg, maar toch zo dichtbij.

HIRAETH laat zich lastig in woorden vertalen. Het is een diep verlangen naar iets uit vervlogen tijden dat er niet meer is; heimwee. Zo hebben we allemaal wel dierbare herinneringen waaraan we met een gevoel van nostalgie aan terug denken. “Als kind bij oma spelen voor de haard terwijl de geur van de appeltaart langzaam de kamer vulde”. Zou het niet fijn zijn om voor even terug te kunnen reizen naar die plek waar de sfeer van vroeger hangt? Helaas kun je de tijd niet zomaar manipuleren.

Tijdens de expositie zorgt Yoerie Custers met zijn fotowerken dat je even terug gaat naar de vroegere tijden. Het knusse boerderijtje dat eigenlijk nét iets te klein is voor een gezin, het bedrijf waar je lang voor hebt gediend maar helaas de deuren moest sluiten wegens economische redenen of een gebedshuis waar je altijd welkom was en tot rust kon komen maar helaas door de hedendaagse samenleving niet meer open kon blijven voor iedereen. Alleen de tand des tijds heeft zijn werk gedaan: roestend metaal, afbladderend verf en pleisterwerk dat van de muren afbrokkelt. Laat je meeslepen en sta stil bij de dierbare tijd die achter ons ligt. Ervaar de vergeten wereld van een ander. Voel het verlangen naar de soms duistere herinneringen en laat je verbluffen door het onvergetelijke.

Yoerie Custers
tel: 06-21171311
web: www.custers-photography.com

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ