Noortje den Oudsten
Laat Je Horen!

Noortje den Oudsten

MILLENNIALS

Millennials, ook wel generatie Y genoemd. Een generatie die is geboren tussen 1981 en 2000, is opgegroeid met Pokémon, MSN en Flippo’s en zich volop bezig houdt met sociale media. Ik ben Noortje den Oudsten en met mijn 24 jaar behoor ik tot deze generatie. Mijn diploma in Communicatie & Multi-media design zorgt ervoor dat ik iemand ben die sociale media ziet als normaal, een grafische oog heeft, graag met contrasten en lijnen werkt en mezelf als een zogenoemde hybride kunstenaar zou omschrijven. Mijn passie voor mode heeft een grote invloed op mijn huidige werk. Vanaf dat ik ook maar een beetje een eigen wil kreeg, werd het voor mijn moeder al onmogelijk om mij in kleren te stoppen waar ik het zelf niet mee eens was.
Met mijn mode-illustraties beeld ik mijzelf en deze generatie af op de manier hoe andere generatie naar ons kijken en wij onszelf zo nu en zien. Gekenmerkt door enige arrogantie, verwend en amicaal, maar ook idealistisch en onzeker. De illustraties gaan over de vrouwen uit generatie Y die zichzelf en de andere om hen heen willen bewijzen en idealistisch zijn ingesteld.
De inspiratie voor deze illustraties is dan ook de goed geklede millennial vrouw en kenmerkt zich door een hoog contrast, met name primair kleurgebruik en vrouwelijke vormen. De illustraties ontstaan door kleurvlakken en vlekken waarin later lijnen toegevoegd worden die er voor zorgen dat er figuren ontstaan. Er is speling tussen fragiele lijnen en dikke lijnen wat zorgt voor beweging en levendigheid in de illustraties.

Ik hoop dat mijn illustraties aanspreken en jou blij maken! Dat is immers waar mijn kunst voor bedoeld is.

Ben jij nou iemand die er gelukkig van wordt om naar mijn werk te kijken? Spreekt het je aan of heb je nog cadeautjes nodig voor je dochter, nichtje of beste vriendin? Al de werken die op dit moment geëxposeerd worden zijn te koop. Iets specifiekers in gedachten? Ik werk ook in opdracht, dus voel je niet bezwaard mij te bellen of te mailen met je wensen.

Liefs,
Noortje den Oudsten
www.noortjedenoudsten.nl
eldenoudsten@gmail.com
tel: +31 683656302

Kijk hier voor meer kunst van Noortje.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ