Expo - Fotografie Sander Erdmann & Matteo Fiorentini
Laat Je Horen!

Expo - Fotografie Sander Erdmann & Matteo Fiorentini

OVER DE KUNSTENAARS

Sander Erdmann
(Amsterdam) is een beeldend kunstenaar, gevestigd in Amsterdam. Het werk van Sander is het best te omschrijven als een mix tussen fotografie en grafisch ontwerp.
Door zijn achtergrond in zowel grafisch ontwerp als fotografie heeft zich Sander een stijl eigen gemaakt die hem onderscheidt van de traditionele vorm van fotografie. Met een focus op geometrie en licht richt Sander zijn werk op het contrast tussen de fotografische realiteit en surrealisme. Hij gebruikt de camera dan ook als instrument om zijn eigen werkelijkheid te maken, in plaats van het vastleggen van een moment.
Geïnspireerd door de opbouw van het dierlijk oog ontwierp Sander een geometri-sche cameraconstructie,Eyomimicry’. Door fotografische technieken met natuur-lijke feiten te combineren bouwt hij een nieuwe mechanische, visuele extensie. Daarmee creëert hij een eigenwijze gefragmenteerde manier van kijken.

Matteo Fiorentini (Amsterdam) komt uit het dorpje Trieste, Italië. Hij studeerde scheepsbouwkunde en interieurontwerper.
In 2013 verhuisde Matteo naar Amsterdam. Twee jaar later besloot hij van zijn passie voor fotografie zijn professie te maken en zo in de voetstappen van zijn grootvader te stappen die ook fotograaf was. Sindsdien heeft hij succesvol zijn portfolio uitgebreid. Matteo heeft samengewerkt met publieke instellingen als I Amsterdam. Daarnaast heeft hij zijn foto’s geëxposeerd tijdens Agnes y Vevi’s eerste weekend in Galerij ‘Vriend van Bavink’.


OVER AGNES Y VEVI

Agnes y Vevi is een culturele organisatie die het werk en de verhalen van opkomende artiesten en designers verspreidt. Agnes y Vevi geloven in het belang van de emotionele band met alles wat ons omringt. Zij willen hieraan bijdragen door exposities en evenementen te organiseren, waar iedereen de tijd kan nemen om meer te leren over de achtergrond en de mensen die achter de creaties staan.

Contact:         www.agnesyvevi.nl en info@agnesyvevi.nl

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ