Comedy en muziek
Ruimte voor initiatief en overleg

Comedy en muziek

Comedy

Vanaf zaterdag 1 september kun je weer komen lachen met de stand-up comedians van de Comedyhuis Club! Ook voor solovoorstellingen en shows in het Engels kun je bij de Comedyhuis Club in de Kargadoor terecht.

Programma:

Op dinsdag vindt de Open Mic-avond plaats in de Comedyhuis Club met de beste comedytalenten van het land, afgewisseld met ervaren comedians die nieuwe grappen testen. De spannendste avond van de week dus, voor zowel de comedians als het publiek!

Elke vrijdag en zaterdag wordt de werfkelder omgetoverd tot het Comedyhuis Club-showcase voor de beste kick-off van van je weekend!

Bij de Comedyhuis Club Showcase zie je vrijdagavond een wisselend gezelschap van 3 tot 4 topcomedians optreden die vanuit binnen- en buitenland naar Utrecht komen om met de leukste grappen het dak eraf te knallen. De vrijdagavond showcase is de eerste drie vrijdagen van de maand, de vierde is er improvisatiecomedy van Flunknarf.

Kijk voor meer comedy, cabaret en improvisatietheater in onze agenda. Tickets voor de Comedyhuis Club-events zijn via deze link te koop.

Live muziek

Van Piekeren is een Nederlandstalige (theater-) band uit Utrecht, met een zeer eigen en gevarieerd repertoire, dynamisch uitgevoerd in een semi-akoestische setting. Elke maand treden zij op met gasten.

Jazzkelder Kargadoor: Utrecht heeft weer een jazzpodium waar op iedere eerste woensdag van de maand gejamd kan worden. Met de (nieuwe) Jazzkelder Kargadoor krijgt de lange geschiedenis van jazz in de kelders van Utrecht een vervolg. Met wisselende openingsacts.

In de reeks Acoustic Roots kun je elke maand een live radio-opname met wereldmuziek bijwonen voor de Concertzender.

Ujazz: In samenwerking met U Jazz Utrecht meer Jazz in de werfkelder van de De Kargadoor! Vrijdagavonden waarop nieuw talent een podium krijgt!

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ