Utregticana: De Verborgen Bende + The Milk + Acoustic Garden
Laat Je Horen!

Utregticana: De Verborgen Bende + The Milk + Acoustic Garden

VR 24 FEB 2023 om 20:30 uur tot 23:00

MEER INFO!

Een uniek avondje Utregse cultuur! The Milk maakt op Soul gebaseerde liedjes, gecombineerd met storytelling. Een waar feestje voor het oor!
De Verborgen Bende is een oude bekende, want ze speelden al eerder hun Nederlandstalige eigenwijsjes op onnavolgbare wijze. Mis dit niet!
Acoustic Garden giet met veel passie en plezier popliedjes in een akoestisch jasje!
Zoals gebruikelijk warmt Van Piekeren het publiek eerst flink op, al is de prachtige werfkelder al heerlijk verwarmd!

De mannen van Van Piekeren zijn de vaandeldragers van de betere Nederlandstalige popmuziek. Jan van Piekeren is zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller. Met zijn muzikale broeders gitarist/componist Johan Fransen en accordeonist/fluitist Bruno Rombouts maakt hij meer dan honderdvijftig keer per jaar podia door heel Nederland heen onveilig, als het even kan vergezeld door een percussionist(varieert) en bassist Wouter Kronenberg. Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

Omdat wij willen dat iedereen kan genieten van muziek, wordt Utregticana op basis van donatie aangeboden. Zo kunt u zelf doneren wat u kunt missen.

 

Belangrijk!
- Utregticana vindt plaats in De Werfkelder en is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ