INEA Atelier: Dit is mijn verhaal
Laat Je Horen!

INEA Atelier: Dit is mijn verhaal

DO 16 NOV 2023 om 19:30 uur tot 23:00

Over INEA Atelier

Het INEA Atelier verbindt aan de hand van kunst. Tijdens dit eerste evenement van het INEA Atelier bieden we een podium aan iedereen die affiniteit heeft met adoptie om diens (persoonlijke) verhaal te delen met het publiek door middel van kunst. Of het nou een muziekstuk is, een foto expositie, een dans of spoken word; iedere kunstvorm is welkom.

Daarnaast zal er ook altijd ruimte zijn voor (wetenschappelijke) duiding. Dit kan gedaan worden door het uitnodigen van (zorg)professionals, zoals beeldend therapeuten, die hun visie en uitleg geven met betrekking tot de werkende en verbindende kracht van kunst.

16 november: Dit is mijn verhaal

Op donderdag 16 november vindt het eerste INEA atelier plaats in de Kargadoor (Oudegracht 36) in Utrecht. Het thema van deze editie is: Dit is mijn verhaal.

Deze avond zal gepresenteerd worden door Erben. Femke en Bai Ling schuiven aan tijdens het panelgesprek. Hierin vertellen ze meer over hun werk als therapeuten, over het uiten van jezelf via kunst en de wil om je verhaal met anderen te delen.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ