Utregticana: Mark Werkman + Jan Modaal + TIMBR
Laat Je Horen!

Utregticana: Mark Werkman + Jan Modaal + TIMBR

VR 31 MRT 2023 om 20:30 uur tot 23:00

Een uniek avondje Utregse cultuur, voor en door Utregse artiesten!
 
Mark Werkman schrijft al vanaf zijn 16e zijn eigen nummers. Dat begon met punk en is via electronica gegaan naar Americana en nu Nederlandstalige liedjes. Echte luisterliedjes. Makkelijk in het gehoor en een beetje poppy. Met teksten die zich kenmerken door de ietwat ongemakkelijke kant van het leven te laten zien. ‘Omdat niet iedereen een blije, lachende, reizende en gezonde Instagrammer is’.
 
Jan Modaal schrijft punk smartlappen. Uit Jans teksten spreekt een grote liefde voor de Nederlandse taal. De nummers houden het midden tussen een vrolijke aanklacht en een woedende liefdesverklaring.
 
TIMBR heeft een eigen geluid – een eclectische mix van eighties pop, moderne gitaarfunk en klassieke rock. Gecombineerd met oprechte en eerlijke teksten maakt dit een geslaagde date tussen catchy melodieën en verrassend sound design.
 
Zoals gebruikelijk warmt Van Piekeren het publiek eerst flink op, al is de prachtige werfkelder al heerlijk verwarmd!

De mannen van Van Piekeren zijn de vaandeldragers van de betere Nederlandstalige popmuziek. Jan van Piekeren is zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller. Met zijn muzikale broeders gitarist/componist Johan Fransen en accordeonist/fluitist Bruno Rombouts maakt hij meer dan honderdvijftig keer per jaar podia door heel Nederland heen onveilig, als het even kan vergezeld door een percussionist(varieert) en bassist Wouter Kronenberg. Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

Omdat wij willen dat iedereen kan genieten van muziek, wordt Utregticana op basis van donatie aangeboden. Zo kunt u zelf doneren wat u kunt missen.

 

Belangrijk!
- Utregticana vindt plaats in De Werfkelder en is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ