Politiek Cafe: Verduurzamen als Utrechts bedrijf: #Hoedan?
Laat Je Horen!

Politiek Cafe: Verduurzamen als Utrechts bedrijf: #Hoedan?

WO 9 FEB 2022 om 20:00 uur tot 21:30

RESERVEER HIER JE GRATIS TICKET

Hoe ambitie en realisme zich tot elkaar verhouden

De meeste bedrijven op Utrechtse industrieterreinen moeten aan de slag met verduurzaming. Soms staan ze te springen, bij anderen gaat het schoorvoetend. Vooral voor kleinere bedrijven kan het een hele opgave zijn. De financiële consequenties kunnen groot zijn en er zijn vaak belemmeringen.

Wat zijn de politieke en bestuurlijke ambities rondom verduurzaming van bedrijven? En hoe realistisch zijn die ambities volgens bedrijven zelf? Wat maakt dat bedrijven wel of juist niet al aan de slag zijn gegaan met verduurzaming? En wat vind jij dat de rol van bedrijven zou moeten zijn?

Op woensdagavond 9 februari gaan we vanaf 20.00 uur met verschillende partijen in gesprek over deze vragen. We geven bedrijven, ambtenaren van de gemeente Utrecht en het huidige raadslid Milieu van GroenLinks Utrecht het woord. Ook nodigen we bezoekers en kijkers uit om deel te nemen aan de discussie. We verwachten dat er vanwege de anderhalve-meter maatregel beperkt plek zal zijn in de zaal. Wil je er live bij zijn, meldt je dan aan. De PolCa zal ook thuis te bekijken zijn via een livestream.

* Belangrijk!

- Controle van QR-code en I.D. is voor iedereen verplicht.

- Heb je toch klachten? Wees verstandig en blijf thuis!

- Dit evenement is rolstoeltoegankelijk.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ