Comedy Talent Award: Kwartfinale #3
Laat Je Horen!

Comedy Talent Award: Kwartfinale #3

WO 2 FEB 2022 om 20:30 uur tot 22:00

KOOP HIER UW TICKET!

De Comedy Talent Award, oftewel de grootste stand-up comedywedstrijd van Nederland, begint spannend te worden. Al jarenlang dé manier voor beginnende stand-up comedians om zichzelf in de kijker te spelen bij het publiek en hun professionele collega's. De winnaars van de jury- en de publieksprijs mogen namelijk spelen op het allergrootste stand-up comedyfestival van Nederland: het Utrecht International Comedy Festival van 23 februari tot 5 maart 2021 in onze geliefde Domstad.

De audities hebben een aantal deelnemers overleefd... nu is het tijd voor de kwart finales, waarin jury- en publiek beslissen over het lot van de beginnende comedians. Spanning, zenuwen en goede grappen: je ziet het allemaal bij een avondje Comedy Talent Award!
LET OP! Bij deze show zie je dus alléén nieuwe talenten in plaats van de gebruikelijke mengeling van beginnende comedians en ervaren artiesten die je op bijvoorbeeld de normale open mic van de Comedyhuis Club ziet. Anders, maar minstens even leuk!

De Comedy Talent Award (CTA) is een initiatief van het Utrecht International Comedy Festival (UICF) om talentvolle stand-up comedians de kans te geven om door te breken naar dat volgende niveau. Daarom zit er aan deelname aan de CTA ook een uitgebreid traject van begeleiding, training en workshops vast. En dat werkt, want oud-winnaars als Marco Lopes, Tobi Kooiman, Odette van der Molen en Pieter van Breevoort zijn inmiddels vaste namen op het stand-up comedy circuit.

* Belangrijk!

- Controle van QR-code en I.D. is voor iedereen verplicht.

- Heb je toch klachten? Wees verstandig en blijf thuis!  

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ