Jazzkelder: BrandNewOldTimers + jamsessie
Laat Je Horen!

Jazzkelder: BrandNewOldTimers + jamsessie

WO 3 NOV 2021 om 19:30 uur tot 23:00

RESERVEER HIER JE GRATIS TICKET!

Diep in het hart van Utrecht vind je het best bewaarde jazzgeheim van de stad: de Jazzkelder van De Kargadoor. Met deze avond een openingsconcert van BrandNewOldTimers!

BrandNewOldtimers is een 9-koppig orkest dat 35 jaar geleden werd opgericht tijdens de middelbare schooltijd. Deze minibigband speelt jazz-, latin- en bluesstandards in energieke, eigen arrangementen. De bandleden zijn inmiddels uitgewaaierd door het land maar komen nog elke twee weken bij elkaar om muziek te maken.

De van oorsprong Haarlemse band speelde al eerder in de Kargadoor. Die avonden waren een groot succes en de band komt daarom graag nog een keer terug. BrandNewOldtimers bestaat uit: Pieter Schell (trompet/zang), But Klaasen (altsax), Sander Worst (tenorsax), Niekbert Phaff (trombone), Peter Huber (toetsen), Arnoud Booij (gitaar), David Moolenburgh (bas), Peter Potters (drums), Hans Go (percussie).

* Belangrijk!

- Jazzkelder is gratis toegankelijk. 

- Controle van QR-code en I.D. is voor iedereen verplicht. Ook als (gast)artiest. Binnen kun je binnen weer genieten van heerlijke jazz zonder 1,5 meter afstand te moeten houden. 

- Heb je toch klachten? Wees verstandig en blijf thuis!  

- De Jazzkelder is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ