Nacht van de Vrede: ruimte nemen en geven
Laat Je Horen!

Nacht van de Vrede: ruimte nemen en geven

ZA 24 SEP 2022 om 21:00 uur tot 23:00

RESERVEER JE GRATIS TICKET HIER

Wat betekent ‘ruimte nemen en geven’ voor jou? Tijdens de Nacht van de Vrede ontdekken we het samen. Op 24 september organiseren PAX, Utrecht in Dialoog en de Kargadoor een verbindende vredesdialoog over dit thema. Wat is ruimte eigenlijk? Wanneer heb jij voor het laatst ervaren dat je ruimte kreeg? Hoe was dat? Hoe voel je je in een ruimte? En wat bepaalt of je ruimte in kan nemen, of juist niet? Wat vinden we belangrijk bij het verdelen van ruimte? Op deze vragen en andere gaan we in, tijdens een dialoog. Deze wordt begeleid door een getrainde begeleider van Utrecht in Dialoog.

We starten in de Kargadoor met een korte inspiratie over het onderwerp, en verdelen ons daarna in groepen om de dialoog te starten. Ontmoet nieuwe mensen en laat je inspireren door elkaar. Deze dialoog sluit aan op het programma van de Nacht van de Vrede.

21:00 Inloop
21:30 Start programma
21:40 In dialoog in groepen
23:00 Gezamenlijk oogsten opbrengst en afsluiting

Dit programma sluit aan bij het programma ‘The Revolution is Female‘ in Tivoli Vredenburg van 19:30 uur tot 21:00 uur. We raden je van harte aan om hierbij aan te sluiten om vervolgens samen het gesprek aan te gaan bij de Kargadoor.

Dit programma is onderdeel van de Nacht van de Vrede, die door PAX georganiseerd wordt in het kader van de Vredesweek 2022. De Vredesweek is dé week waarin mensen in heel Nederland in actie komen voor vrede. De Vredesweek is dit jaar van 17 t/m 25 september.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ