Politiek Cafe: Achter de Schermen met Julia Kleinrensink
Laat Je Horen!

Politiek Cafe: Achter de Schermen met Julia Kleinrensink

WO 14 SEP 2022 om 19:30 uur tot 23:00

RESERVEER HIER JE GRATIS TICKET!

We trappen het nieuwe Politieke Café seizoen op woensdagavond 14 september spetterend af met een gesprek met onze fractievoorzitter Julia Kleinrensink. In de maanden voor de zomervakantie nam ze de afdeling vakkundig mee in de onderhandelingen voor het nieuwe coalititekkoord. Voor ons smaakte dat naar meer. Tijdens dit Politiek Café geeft Julia een kijkje in de keuken van de fractie. Heb je altijd al willen weten wat daar precies gebeurt, hoe GroenLinks Utrecht een standpunt bepaalt en hoe je als GroenLinkser invloed kan uitoefenen op de fractie? Deze vragen en meer komen aan bod tijdens deze editie van het Politiek Café: Achter de Schermen met Julia Kleinrensink.

Naast een kijkje in de keuken bij de fractie, bespreekt Julia ook de plannen over werk & inkomen vanuit het coalitieakkoord. Hoe worden die plannen de komende jarfen concreet ingevuld? Verder blikken we met Julia kort vooruit op het politieke najaar: wat staat er de komende maanden op de agenda en waar gaat GroenLinks zich hard voor maken?

Vanaf 19:30 is de Grote Zaal van de Kargadoor open en kan je alvast je drankje bij de bar bestellen. Het Politiek Café begint om 20:00. We ronden het gesprek rond 21:00 af, waarna we in de bar van de Kargadoor het gesprek voortzetten.

Het is ook weer mogelijk om het Politiek Café via livestream te volgen via deze link. Wil je naast de website, nieuwsbrief en social mediakanalen van GroenLinks op de hoogte gehouden worden van de eerstvolgende Politiek Café via WhatsApp? Dan kan je je nu ook aanmelden voor de PolCa Nieuwsgroep GL030.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ