Expositie Opening: Ronald Willemsen
Laat Je Horen!

Expositie Opening: Ronald Willemsen

WO 1 JUN 2022 om 17:00 uur tot 19:00

In mei en juni hangt het werk van fotograaf Ronald Willemsen in onze bar en foyer.

Over zijn werk:

Midden jaren zeventig ben ik begonnen met fotografie. Vlak voordat ik werd toegelaten op de Kunst academie in Arnhem (1976) en AKI Enschede (1977-1982) pakte ik fotografie op. Werkte zelfs in de weekenden een tijdje in een fotozaak.  De camera droeg ik die tijd altijd bij me.

Diverse muziek optreden in de IJsselhal in geboortestad Doetinchem werden regelmatig door mij bezocht en vastgelegd. Prachtige optredens van o.a. Herman Brood, Golden Earring, Gruppo Sportivo en New Adventures mocht ik bijwonen.

De dia’s en zwart/wit foto’s heb ik eigenlijk nog nooit tentoongesteld. Ik stortte mij direct op architectuur en ben na de studie in Amsterdam architect geworden. Nu heb ik alweer 35 jaar mijn eigen bureau Asnova architecture (www.asnova.nl). Ook heb ik een galerie Post Erasmuslaan 5 samen met collega Paul Essens van Bos Fine Art uit Den Haag, waarin we werk van anderen laat zien. Als voorzitter van Vierplus (kunstcollectief) en als bestuurslid van Rietveldhuizen-VVE houd ik mij, naast mijn eigen bureau , dagelijks bezig met kunst en architectuur.

Fotografie heb ik eigenlijk nooit losgelaten, het exposeren van mijn eigen werk werd wel eens tijd. Dank aan de Kargadoor dat zij mij hierbij de ruimte geven.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ