Open Up: Beauty Standards
Laat Je Horen!

Open Up: Beauty Standards

DO 21 APR 2022 om 19:30 uur tot 22:00

RESERVEER JE GRATIS KAARTJE HIER!

Wij zijn Open Up, een groep van 6 HKU studenten die graag verandering willen maken binnen de maatschappij. Tijdens onze “Open Up about’s” maken we maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar en leren we van elkaar. 

Je hoeft niet actueel van al het nieuws of ''woke'' te zijn. Het is een veilige omgeving waarin alles gezegd en gedeeld mag worden met respect voor elkaar. Wij willen op deze manier een community vormen waar iedereen deel van uit mag maken.

Deze keer is het thema: Beauty Standards!

Voel jij je ook wel eens beïnvloed door de schoonheidsidealen van de mensen en maatschappij om je heen? Ben je wel eens onzeker, gefrustreerd of ontevreden over je uiterlijk? Waarschijnlijk komt dit door de hoge druk die er staat op het voldoen aan de schoonheidsidealen die wij als mensen op elkaar leggen. Deze ideaalbeelden bestaan al eeuwen, en veranderen met de tijd. Het woord zegt het al: ideaal. Maar hoe realistisch is dat nou precies?

In de aankomende Open Up About nemen we schoonheidsidealen onder de loep en gaan we erover met elkaar in gesprek. Be there or be square! (tenzij dat jouw schoonheidsideaal is)

Belangrijk! 

  • Open Up vindt plaats in De Grote zaal en is dus rolstoeltoegankelijk!
  • Heb je toch COVID-19 gerelateerde klachten? Wees verstandig en blijf thuis!
Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ