Comedy Talent Award: Voorrondes
Laat Je Horen!

Comedy Talent Award: Voorrondes

ZO 12 DEC 2021 om 14:00 uur tot 16:00

KOOP HIER UW TICKET!

Stand-up comedywedstrijd Comedy Talent Award houdt weer audities: een hectische avond met héél veel comedians (en nog véél meer grappen).

De Comedy Talent Award is al jarenlang dé manier voor beginnende stand-up comedians om zichzelf in de kijker te spelen bij het publiek en hun professionele collega's. De winnaars van de jury- en de publieksprijs mogen namelijk spelen op het allergrootste stand-up comedyfestival van Nederland: het Utrecht International Comedy Festival van 23 februari tot 5 maart 2021 in onze geliefde Domstad.

Maar eerst... moeten ze de audities overleven! De audities van de Comedy Talent Award zijn berucht in comedyland. Op één avond ziet het publiek soms wel 11 comedians langskomen, variërend van complete beginners tot ervaren amateurs. Het publiek beslist wie er naar de kwartfinale gaan. Een spetterende, rare, hectische én hilarische avond dus. Comedy op het scherpst van de snede!

De Comedy Talent Award (CTA) is een initiatief van het Utrecht International Comedy Festival (UICF) om talentvolle stand-up comedians de kans te geven om door te breken naar dat volgende niveau. Daarom zit er aan deelname aan de CTA ook een uitgebreid traject van begeleiding, training en workshops vast. En dat werkt, want oud-winnaars als Marco Lopes, Tobi Kooiman, Odette van der Molen en Pieter van Breevoort zijn inmiddels vaste namen op het stand-up comedy circuit.

LET OP! Op deze avond zie je dus alléén de allernieuwste talenten in plaats van de gebruikelijke mengeling van beginnende comedians en ervaren artiesten die je op bijvoorbeeld de normale open mic van de Comedyhuis Club ziet. Net even anders, maar minstens even leuk!

* Belangrijk!

- Dit evenement vindt plaats in de Werfkelder en is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

- Controle van QR-code en I.D. is voor iedereen verplicht.

- Heb je toch klachten? Wees verstandig en blijf thuis!  

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ