Representation Matters: Lichamelijkheid en Seksualiteit
Laat Je Horen!

Representation Matters: Lichamelijkheid en Seksualiteit

WO 24 NOV 2021 om 20:00 uur tot 22:30

RESERVEER HIER JE TICKET!

Zoveel verschillende lichamen, zoveel verschillende seks! Toch worden we in het dagelijks leven constant geconfronteerd met de traditionele ‘’schoonheid’’ van seks en wat sexy zou zijn. Hoe verhoud je jezelf tot deze vaak onhaalbare standaarden en hoe maak je plek voor jezelf?

Vanavond gaan we met Bappie Kortram (Kutmannen) en Keysha Reya (Skspraat) in gesprek over hoe zij hun lichaam en seksualiteit vieren en de opgedrongen norm verdringen. Samen doorbreken we taboes door onzekerheden, twijfels en aangeleerde standaarden op tafel te leggen.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking The Love Sexy Collective. Gespreksleider: Handan Aydin

Over The Love Sexy Collective

Verschillende culturen denken anders over seks. Verschillende groepen in de samenleving gaan er anders mee om. Verschillen van jong en oud, vrouw, man en LHBTI Q+ omgeving. Zou de kapitalistische economie die in de media voornamelijk heteroseksualiteit communiceert hiervan kunnen leren of ontdekken? Door de opkomst van Tantra is er meer interesse in wat seksualiteit zou kunnen betekenen op spiritueel niveau. Welke drijfveren zitten achter deze eeuwenoude Oosterse kunstvorm? Er zijn veel vragen om te verdiepen en te nuanceren voor een breder publiek in de stad als het gaat over beeldvorming, beleving en het delen van seksualiteit. We willen seksuele keuzevrijheid voor iedereen, maar daar hoort ook bij dat we deze invalshoeken gaan exploreren en rekening met elkaar leren houden. Voor de een is het aantrekkelijk en voor de ander aanstootgevend. Waar ligt de grens?

* Belangrijk! 

- Controle van QR-code en I.D. is voor iedereen verplicht.

- Heb je toch klachten? Wees verstandig en blijf thuis!  

- Dit evenement is rolstoeltoegankelijk.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ